[All] Letnie Opony godne polecenia
- hackthemilk
- Forum Audi 80
[All] Letnie Opony godne polecenia
Witam Co polecicie z opon letnich - mam rozmiar 195/65/15 - obecnie mam nie szczesnego Matadora - nikomu nie polecam - kupiłem nówkę komplet i to jest ich trzeci i ostatni sezon bo już się do niczego nie nadają
Rozglądam się - w tym temacie - Proszę o info i o porady co i z kąd.
Rozglądam się - w tym temacie - Proszę o info i o porady co i z kąd.
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- hackthemilk
- Forum Audi 80
Ojciec ma Firestone TZ300a z tym że jeździ spokojnie i opony dobre. Ja jeżdżę agresywniej i wybór padł na Nokian i jestem bardzo zadowolony, trakcja bez porównanie lepsza niż fulda ekocontrol, czy goodyear duragrip, czy kleber dynaxer hp3. Cena też przyzwoita. Opony kupiłem z oponeo.pl bo były w najniższej cenie, polecam też netcar.pl
Witam , ja polecam opony Dunlop SP SPORT 01 , opony o niesymetrycznym bieżniku , bardzo dobrze odprowadzają wodę , bardzo dobre dla kogoś kto lubi szybką jazdę w każdych warunkach , ponadto są wyjątkowo ciche.
Ja mam już drugi komplet tych opon 205x50/15" i jestem bardzo zadowolony , pozdrawiam Tadeusz.
Ja mam już drugi komplet tych opon 205x50/15" i jestem bardzo zadowolony , pozdrawiam Tadeusz.
witam jeśli chodzi o cenę to kelly dębica całkiem spoko mam 2 takie i jescze 2 continentala i nie widziałem różnicy jak musiałem ciągnąc do domu pod górkę po śliskim . a robiłem próby raz dębica raz continental, ale ja dłużęj nie mam opon jak 3 sezony więc nie wiem jak znoszą próbe czasową. a tylko że ja za dębic płaciłem po 155zł.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ja przetestowałem już wiele opon w różnych samochodach i powiem tak.Dunlop robi bardzo dobre opony.Najlepiej jeździło mi się na SP sport 01 o których wspomniał kolega wyżej.W podobnym kształcie bieżnika są opony Viking pro tech II które mam teraz.Uniroyal tez świetne i nie drogie.Opony nie odbiegają jakością od dunlopa. Barum - gówno niesamowite.Szybko się ścierają i wychodzą jakieś bąble na bokach.Dębica wolę się nie wypowiadać. tadeuszm, te opony co masz to chyba trochę za niskie.Ja miałem kiedyś 205/55 r15 i dziura między nadkolem a opona była za duża no chyba że masz obniżony wózek...