Sedan B4 Artek W.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jak zaczynasz szukać na poważnie to nie tak łatwo. Zawsze wtedy jets jakieś ale które dyskredytuje dany egzemplarz.Arteriusz pisze:kupić jest co
Za odpowiednią cenę nie powinno być problemu.Arteriusz pisze:ale ze sprzedażą gorzej
Jak ktoś chce sprzedać to zawsze sprzeda.
Ja swojego paździocha jak chciałem sprzedać to nie było problemu. Kwestia to odpowiednia cena.
Stare przysłowie mówi że najszczęśliwszy dzień w życiu każdego faceta to ten kiedy uda mu się sprzedać auto i ten w którym uda mu się kupić auto. :mrgreen:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KLIK
Bez obrazy ale to że Nicki sprzedał wystawiając za 8 nie znaczy że po tyle one chodzą. Za ile on sprzedał przyznam się że nie wiem.
Myślę że ciężko będzie ale życzę powodzonka. A co planujesz nabyć w zamian jak się sprzeda?
Bez obrazy ale to że Nicki sprzedał wystawiając za 8 nie znaczy że po tyle one chodzą. Za ile on sprzedał przyznam się że nie wiem.
Myślę że ciężko będzie ale życzę powodzonka. A co planujesz nabyć w zamian jak się sprzeda?
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
I to tez musi być ładne chociaż blacharsko i mechanicznie.Tak jak mi to kiedys powiedziano "zwykle b4 warte max 5000" :mrgreen:
Myślę że za tyle za ile sprzedaż B4 ciężko będzie kupić nie zarżnięte C4 bez dokładania.
I to pewnie jeszcze byś chciał Q w AEL? Ale powodzenia.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2013, 11:49 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.