Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Autko końcem przyszłego tygodnia wyjeżdża od lakiernika kolor SX USA blu długo myślałem czy niebieski czy czarny padło na niebieskiquattroBandit pisze:Kolczat pisze:polowa czerwca!StaSiu pisze:Lipiec jest.tak chłopaki, połowa lipca i wciąż nicKolczat pisze:powrot do podstawowki
działasz coś z autkiem czy czasu brak?
Ogólnie prace bardzo mozolnie posuwały sie na przód niestety coraz mniej czasu na zabawę przy niuni ale finisz blisko <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
quattro pisze:Autko końcem przyszłego tygodnia wyjeżdża od lakiernika kolor SX USA blu długo myślałem czy niebieski czy czarny padło na niebieskiquattroBandit pisze:Kolczat pisze:polowa czerwca!StaSiu pisze:Lipiec jest.tak chłopaki, połowa lipca i wciąż nicKolczat pisze:powrot do podstawowki
działasz coś z autkiem czy czasu brak?
Ogólnie prace bardzo mozolnie posuwały sie na przód niestety coraz mniej czasu na zabawę przy niuni ale finisz blisko <ok>
noo mozna prosic o zdjecie swoje formuły, bardzo ciekawi jestesmy jaki jest efekt po zmianie lakieru....
Dzis miałem troszkę luzu więc zrobiłem foto kolor jednak czarny niebieski usa troszkę za duży koszt
Prace nad audi jeszcze trwają <ok>
Prace nad audi jeszcze trwają <ok>
Ostatnio zmieniony 20 mar 2014, 19:07 przez quattro, łącznie zmieniany 1 raz.
Samochód obecnie jest na starym setupie w kwietniu leci do rogala na razie dopieszczam szczegóły , czekam na zaciski poszły do regeneracji , jeszcze kilka drobiazgów i będzie tak jak sobie zaplanowałem kilka lat w tył.wujo1 pisze:quattro, możesz mi coś napisać o osiągach przy tym setupie jak to się odpycha przy 200 kucach w TDI, ile do setki , v-max itp
Najważniejsze z rzeczy które chciałem zrobić są gotowe
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z