kiedys zacznie <ok>chmiel25 pisze:Bo nie jedzie. :-x
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
- bendinger5
- Forum Audi 80
JA mam Pompowtrysk. Na EDC16+ . Ten błąd to jakaś niezrozumiałość czujnika barometrycznego w sterowniku. Najwiekszy problem jest ze znalezieniem przyczyny .Arteriusz pisze:sprawdzałeś czujkie w dolocie? G72 może nie podaje do ecu sygnału,
Może pomoże kalibracja.
Ogółem nikt nic nie wie <rotfl> <lol>
- bendinger5
- Forum Audi 80
Oj Samsung. Podmienialem ecu bo chyba ze dwa mi leza. I czujniki. Ale silnik ma jezdzic na miom eco z mapami pod setup. Odpowiedni sprzet diagnostyczny w postaci KTSa i wiedzy kumpla. Jak zwykle okazał się skuteczny. Po 4 miesiacachwreszcie to jedzie jak normalne TDI.
Pozdro
Arteriusz w poszukiwaniu błędu naprawiłem cała instalacje w samochodzie. Jeszcze po zlodziejach
Ecu sprawdzane w innym aucie . wyszlo ze OK. to po co lutowac?? Sa jeszcze ludzie ktorzy takie sprawy ogarniaja od reki i bez zastanowienia. Akurat ten mechanik znany jest ze swojeprzedziwnej wiedzy.
Pozdro
Arteriusz w poszukiwaniu błędu naprawiłem cała instalacje w samochodzie. Jeszcze po zlodziejach
Ecu sprawdzane w innym aucie . wyszlo ze OK. to po co lutowac?? Sa jeszcze ludzie ktorzy takie sprawy ogarniaja od reki i bez zastanowienia. Akurat ten mechanik znany jest ze swojeprzedziwnej wiedzy.
Niewiem :roll: Ale po diagnozie KTSem i Audi zaczeło normalnie jeździć. Darek coś w parametrach pewno pozmieniał. Albo ustawił parametry w czujniku.Słonik pisze:To co bylo?
W necie jak szukałem że z tym błędem to albo wymiana czujnika doładowania albo serwis.
Obstawiam programowanie Baro sensora w sterowniku.
Na szczęście innych błedów już niema. Znikły po naprawie ori wiązki silnika.
Już zapomniało jak to jedzie <rotfl>