[All] Odpowietrznik paliwa ? Tankowanie ponad stan
[All] Odpowietrznik paliwa ? Tankowanie ponad stan
posiadam passata b5-benzyna
moje pytanie,podczas nalewanie benzyny do pełna,chciałbym aby się szybciej zbiornik odpowietrzał,zawsze trzymam wciśnięty odpowietrznik
czy mogę go np odłączyć i w wąż np zaślepić śrubką z otworem ?
czy to pomoże ? mam wrażenie,że bardzo powoli się odpowietrza nalewając benzynę czy robiąc taką operację może się coś stać ? raczej benzyna przez wąż odpowietrzający nie powinna chyba lecieć co ?
dzięki za odp
moje pytanie,podczas nalewanie benzyny do pełna,chciałbym aby się szybciej zbiornik odpowietrzał,zawsze trzymam wciśnięty odpowietrznik
czy mogę go np odłączyć i w wąż np zaślepić śrubką z otworem ?
czy to pomoże ? mam wrażenie,że bardzo powoli się odpowietrza nalewając benzynę czy robiąc taką operację może się coś stać ? raczej benzyna przez wąż odpowietrzający nie powinna chyba lecieć co ?
dzięki za odp
Ostatnio zmieniony 10 paź 2013, 23:19 przez czarny286, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
weź wkrętaka małego i wkręć w ten dzyndzelek żeby cały czas był wciśnięty . z
aślepianie nic nie da bo mam ktoś kiedyś zrobił i wąż zrobiony jak tankuje to pełna to jeszcze sika mi z węża zamiast powietrzem to ropą.
w lato benzyna szła by przez wąż bo puchnie ostro tankujesz u ruskich? bo jak w POlsce to sobie gitare zwracasz tylko
jak ciepło z +20 w passacie b3/b4 benzyna jak dużo paliwa to leci z przodu przy filtrze węglowym chyba i przez korek co się wlewa a jak zimno nic.
aślepianie nic nie da bo mam ktoś kiedyś zrobił i wąż zrobiony jak tankuje to pełna to jeszcze sika mi z węża zamiast powietrzem to ropą.
w lato benzyna szła by przez wąż bo puchnie ostro tankujesz u ruskich? bo jak w POlsce to sobie gitare zwracasz tylko
jak ciepło z +20 w passacie b3/b4 benzyna jak dużo paliwa to leci z przodu przy filtrze węglowym chyba i przez korek co się wlewa a jak zimno nic.
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
w b4 mam wyjęty i nie wyjęty tylko w krętak żeby dzyndzelek był wciśnięty. Jedziesz na przechył i zatankuje się do pełna . Z pistoletu źle się tankuje bo ta blaszka przeszkadza najlepiej na przechył jechać i nalać z baniaka takim lejkiem jak w linku trzyma się dobrze nie wypada i tankujesz. tylko kolor musi być ten zielony bo inny kolor już inny plastik i się nie trzyma
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80