tam do licha :shock: <ok> że niby Tobie gul skoczył to co ja mam powiedziećwujo1 pisze:wiem że drogo ale potrzebuje pieniędzy dla klubowicza jestem jeszcze gotowy zejśćquattroBandit pisze:i tak drogo :mrgreen:
no i zakupiłem kolejne koła na następny sezon w następnym tygodniu jadę je odebrać , trzeba będzie je trochę przygotować akurat przez zimę sobie wsio ogarnę
[url=http://images64.fotosik.pl/240/23f2a7956e0f5edbm.jpg]Obrazek[/URL]
[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
Po przejechaniu prawie 800km i spłukaniu się doszczętnie z kasy kupiłem i przywiozłem koła , na szybko przymierzyłem na jedną śrubę tylko, bo więcej nie dało rady i efekt narazie mizerny bo trzeba dorobić dystanse żeby koło jakoś wyglądało tutaj zwłaszcza z przodu no i oczywiście new body które spokojnie se leży i czeka na lato foto trochę lipne niestety bo powoli robiło się ciemno , na feldze są opony 205/40 będę szukał albo 205/35 lub 215/35 , w przyszłym miesiącu mam nadzieje że ogarnę sobie dystanse no i na wiosnę trza będzie prze polerować koła
narazie obniżania w dół nie mam w planie raczej że do następnego lata nawinie mi się gwint w dobrej cenie to czemu nie póki co mam inne rzeczy do ogarnięcia a oponę chce taką niską bo chce kompromis żebym mógł normalnie jeździć bo brock mi tylne nadkola pociachał a nie chce tego samego na tych kołach :roll:
narazie to są przymiarki mi też obecnie nie podchodzi mam nadzieje że z dystansami i nowym body jakoś to zacznie współgraćKurde do mnie jakoś ten wzór nie przemawia, chyba że z dystansami i lepszą oponą będzie inaczej..
jestem zielony w takich sprawach, narazie to głośne myślenie odnośnie opon będę martwił się, jak trochę finansowo się oderwęprzy profilu 35 nie ma kompromisu :mrgreen:
Tighe, nie no bez przesady takich opon nie założę
tak zamierzam zrobić taki trik , piast nie zmieniam bo mam praktycznie nowe hamulceHoJoS pisze: dystanse bedziesz miał z 4x108 na 5x112?
dziękiPrzemo95 pisze:Koło jest na kozaku, pierwsza kasa
będę walczył z tym , na pewno coś wymyślęhexman pisze:Opony na niższym profil bym już nie dał. Na takim zawieszeniu powiedziałbym nawet, że z przodu ta opona ma jeszcze trochę za niski profil - przy niższym zawieszeniu byłaby ok.
dzięki za pozytywne komentarze <ok>
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Popieram.sagem pisze:Kurde do mnie jakoś ten wzór nie przemawia, chyba że z dystansami i lepszą oponą będzie inaczej..
Jakoś jarałem się tym kołem i chciałem je do siebie ale jak patrze jak leży na B4 to już chyba moje słoneczka 17" lepiej do mnie przemawiają.
Ogólnie koło jest kozak. Gleba odpowiednia. Opona też chyba ok. Ale coś tu się gryzie ze sobą i finalnie wygląda jak dla mnie .... średnio.
wujo1, przód na pewno wywalaj na dystans bo pochowane te koła masz.