eSPe pisze:sagem napisał/a:
Kurde do mnie jakoś ten wzór nie przemawia, chyba że z dystansami i lepszą oponą będzie inaczej..
Popieram.
Jakoś jarałem się tym kołem i chciałem je do siebie ale jak patrze jak leży na B4 to już chyba moje słoneczka 17" lepiej do mnie przemawiają.
Ogólnie koło jest kozak. Gleba odpowiednia. Opona też chyba ok. Ale coś tu się gryzie ze sobą i finalnie wygląda jak dla mnie .... średnio.
wujo1, przód na pewno wywalaj na dystans bo pochowane te koła masz.
masz... macie racje póki co szału nie ma mam nadzieje że jak zapodam dystans , nowe body i ogarnę lakier to może to będzie jakoś współgrało ze sobą,
nie obras sie wujo ale mi lepiej stroila zaba na brockach kazdy ma swoje zdanie, wazne ze ty sie jarasz bo o to chodzi
ja się nie obrażam , fakt na brock fajnie wyglądała ale to była moja pierwsza wizja na b4 jaką sobie w głowie stworzyłem osiągnąłem cel i czas na coś innego , a te fele mi się podobają od X czasu potem powędrują do A4 jak sobie coś odłożę kasy i kupię
ps. ze ci sie chce dzialac <ok> ja juz nie mam na czym
zawsze jest coś do działania a jak już naprawdę nie ma nic to usiąść i pilnować samochodu
jasne, że będzie współgrało, nawet bez body, wypchasz koła bardziej na zewnątrz i od razu będzie całkiem inaczej opon nie ruszaj, ba nawet bym wrzucił wyżej na 205/45, ale każdy ma inną koncepcje na koła
Tighe pisze:jasne, że będzie współgrało, nawet bez body, wypchasz koła bardziej na zewnątrz i od razu będzie całkiem inaczej opon nie ruszaj, ba nawet bym wrzucił wyżej na 205/45, ale każdy ma inną koncepcje na koła
zobaczymy , mam czas do następnego sezonu
delik pisze:wujo1 napisał/a:
a jak już naprawdę nie ma nic to usiąść i pilnować samochodu
no chyba ze nie ma czego
coś tam mi się o uszy obiło że rozprzedałeś na części :-|
coś tam mi się o uszy obiło że rozprzedałeś na części :-|
no jak chodiz o graty to troche tak, autko jest rozebrana prakycznie do ostaniej srubki w tej chwili, kiedys ja zloze i umaluje a narazie musi poczeka na swoj czas
panowie mam małe pytanko jakie najlepszej dystanse założyć do tych monoblocków , mało się znam na takich rzeczach a nie chce wydać kasy na marne , wiadomo muszę zastosować dystanse które zmieniają rozstaw 4x108 na 5x112 ale jaka grubość żeby to jakoś wyglądało przód jest bardziej schowany niż tył , 25mm czy 30mm ? będzie ok ? chce żeby to wyglądało schudnie i normalnie dało się jeździć żeby mi nie zjechało błotników jak to było w brock :roll:
Też miałem na oku monoblocki ale jednak zdecydowałem się na Avusy
Rozmiar i ET mamy takie samo z tego co widzę.
Na dniach będę mierzyć więc dam Ci znać ile mi tam wyszło tego dystansu
A dystans robisz sam czy zamawiasz ?
kurcze miarke chyba masz jakas wiec walcz i obliczaj
wiem ale jak ktoś doradzi to zawsze będę miał inne spojrzenie jakie to zrobić
Zarypiście na tych kołach wygląda, bardzo fajne są <ok>
dziękować
scepan pisze:Na dniach będę mierzyć więc dam Ci znać ile mi tam wyszło tego dystansu
A dystans robisz sam czy zamawiasz ?
jak byś mógł będę bardzo wdzięczny , i będą robione przez gościa co mi polecił znajomy chyba jest z vw-zone ale nie jestem pewien :roll:
skoti pisze:Szukaj używanych na portalach albo zleć dorobienie nowych, z kpl śrub wychodzi ok 450zł. Tylko dobrze pomierz ,żeby potem nie było
jestem tego świadom tylko mi chodzi o grubość dystansów żeby to koło jakoś wyglądało i dało radę jechać
a co do mojej pindy to
Po roku , wziąłem się za trzeci stop ,nic nie wielkiego ale cieszy wyczyściłem go , wymieniłem żarówki i zamontowałem , jego wada jest taka że widać kabel który idzie w półkę , jest to stop ori Hella i zdemontowany też z B4 nawet z takim samym kolorze i też tam tak było i nie wiem czy tak było fabrycznie czy innaczej .
i w końcu dorwałem oryginalny bagażnik dachowy , kompletny , fajnym stanie i za dobrą <ok> cenę , przy okazji przygotowałem samochód do zimy zalałem płyn zimowy do sprysków przejrzałem podłogę czy nigdzie nie zdarłem konserwacji , założyłem zimówy chlapacze i inne pierdoły zostało mi tylko mordę zmienić na seryjną teraz to wygląda jak samochód jakiegoś dziadka .