Jak w temacie.. obecnie mam bodajże -60/40 i jest za wysoko.. szukam niższych sprężyn ale jest z tym problem.. (jak ktoś ma -80/60 czy cos podobnego ded. do B4 to prosze o info!), szukajac przez jakis czas tych sprezynek przewinelo sie kilka kompletow sprezyn do 80'tki - TYP89... - no i nie wiem czy takiego zestawu nie kupić.
Obecny zestaw mam z Ta-technixa, ogolnie - czy inne sportowe sprezyny beda pasowaly do mojego zawieszenia.. - pomine juz kwestie o ile faktycznie auto pojdzie na nich w dol bo to chyba nieco inna masa obu pojazdow.. ale czy ktos mial tak poskladane zawieszenie i moze cos powiedziec na ten temat?
pozdrawia
[ALL B4] Z czego pasują same spreżyny do 80'tki Avant?
[ALL B4] Z czego pasują same spreżyny do 80'tki Avant?
Ostatnio zmieniony 10 maja 2013, 19:16 przez panda86, łącznie zmieniany 3 razy.
Witam, zmieniłem tytuł tematu, czy ktoś się orientuje czy sprężyny z paska B3/B4 / czegoś innego / będą pasowały do B4 Avant? Silnik jaki mam to ABT, więc w miarę lekki... - koło mam niezłe, oponkę również.. ale gleba to porażka... :roll: na obecnym zestawie to mogę spokojnie 17/18" kłaść.. ale nie chce takiego kołą.. - jeszcze nie teraz czekam na info,
pozdrawiam
pozdrawiam
A wie ktoś czy sa takie same czy wyższe (nie teoretycznie ), zastanawiam się nad zakupem zestawu obniżającego z A4B5Q do B4Q i nie wiem o ile i czy korygować wartość obniżeniasagem pisze:Nie podejdą, chyba że chcesz założyć z A4 quattro tył, do B4 quattro tył, wtedy pasują.kardi21 pisze:Cześć. Czy może orientuje się ktoś czy sprężyny przednie z Audi A4 B5 podejdą do naszych 80tek?
@sagem a mógłbyś mi powiedzieć czy takie sprężyny http://www.autoamortyzatory.pl/sprezyna ... 85,rh6577/ podejdą do B4 quattro? Mam możliwość zakupienia takich, ale nie jestem pewien czy będą pasowały a w B4 już czas najwyższy zająć się zawieszeniem...