[80 b4] Stukanie na prostej drodze na małych koleinach.
i co macie te numery tych tulei??? przydałyby mi się, bo tez wymieniłem już wszystko, a dalej delikatnie puka, wkurza mnie to jak holera.
[ Dodano: 2013-10-02, 10:27 ]
nie ma nikt... ja znalazłem może się przyda firma RTS nie najlepsza ale to zawsze coś, sklepik na www.iparts.pl
producent RTS
Kod produktu: 017-00039
koszty znikome 15pln.
[ Dodano: 2013-10-02, 10:27 ]
nie ma nikt... ja znalazłem może się przyda firma RTS nie najlepsza ale to zawsze coś, sklepik na www.iparts.pl
producent RTS
Kod produktu: 017-00039
koszty znikome 15pln.
Witam. U mnie też są jakies "puki i stuki" tyle, że odgłos dochodzi z prawej strony, wymieniłem niedawno całe zawieszenie z przodu i z tyłu i dalej nie ucichło dziś nawet przy ruszaniu to słyszałem dość głośno. Jak bujam autem za relingi dachowe to nic cisza. Macie moze jakieś pomysły? I czy przez te tulejki co kolega znalazł może być taki objaw?
-
- Forum Audi 80
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
tego to nie wiem czy akurat on wiem tyle że mi cieknie z magla nie dużo ale jednak ucieka płynDamian80b4LDZ pisze:Magiel może
poduszka nowa prawa jak i lewa więc od razu wykluczampoduszka amortyzatora dobra jest
ale obstawiam choć nie na 100%, że obydwa przeguby zewnętrzne padają bo teraz jak wjeżdżałem na krawężnik to z prawej ja i lewej ten dźwięk się wydobył i jeszcze przypomniałem sobie że Pan mechanik co przekładał te przeguby walił w nie młotkiem co by mu ze starych półosiek zdjąć