Napotkani koledzy
Napotkani koledzy
Dzisiaj ok godz. 8.30 dzisiaj na powazkowskiej w Warszawie czerwony avant z ramkami PKA numer rej: WL 50585 kto to? jechalem coupeta, nawet Ci awaria mignalem
pozdro 
-
robertL-wo
- Forum Audi 80

-
danielmarek
- Forum Audi 80

moja jedyna we wroclawiu jedyny taki kolorek ale z mila checia bym obkleil sobie jakims ladnym napiskiem www.audi80.pl bocznka szybke uwazam ze by to ladnie wygladalo a i skromne logo z tylu na zderzaku tez bym nie pogardzil
- kontestator
- Forum Audi 80

stykną ramki pod rejestracje i naklejka na tylną szybęorkabmx pisze:moja jedyna we wroclawiu jedyny taki kolorek ale z mila checia bym obkleil sobie jakims ladnym napiskiem www.audi80.pl bocznka szybke uwazam ze by to ladnie wygladalo a i skromne logo z tylu na zderzaku tez bym nie pogardzil
jeśli chodzi o oglądanie sie za audicami, to czasami łapię się na tym ze podświadomie szukam na autach naklejek klubowych i ramek.
mam nadzieje ze cie iwdze na spocie wymienimy sie spostrzezeniami i z mila checia ogladne twoja gablotekontestator pisze:stykną ramki pod rejestracje i naklejka na tylną szybęorkabmx pisze:moja jedyna we wroclawiu jedyny taki kolorek ale z mila checia bym obkleil sobie jakims ladnym napiskiem www.audi80.pl bocznka szybke uwazam ze by to ladnie wygladalo a i skromne logo z tylu na zderzaku tez bym nie pogardzil
jeśli chodzi o oglądanie sie za audicami, to czasami łapię się na tym ze podświadomie szukam na autach naklejek klubowych i ramek.