Żółte Audi 80 Cabriolet 1997r 1.9 TDI
Żółte Audi 80 Cabriolet 1997r 1.9 TDI
Jak już w tytule napisałem, jest to Audi 80 Cabriolet 1997r 1.9 TDI. Auto kupiłem od kolegi za 1700zł rozbite. Stał w korku i z naprzeciwka nadjechało auto wprost na czołowe z autem przed nim. I tak po kolei każdy sie uderzał co widać na foto. Zamierzam wyremontować autko i lekko go podtunigować Zdjęcia z remontu będę dodawał na bieżąco :mrgreen:
Podam jeszcze kosztorys ile mnie wyniosły na dzień dzisiejszy części:
Auto: 1750zł
- pas przedni 100zl
- maska 220zł
- kable (car audio) 70zł
- chłodnica 145zł
- Zderzak przód 550zł
- Napinacz 100zł
- lampy przód 555zł
- lampa prawa tył 100zł
- Kierunki przód 190zł
- Blenda tył 600zł
- halogeny RS2 520zł
- Blacharka 500zł
[ Dodano: 2013-10-21, 14:31 ]
[ Dodano: 2013-10-21, 14:33 ]
Nie wiem jak dodawać zdjęcia teraz, ale wysyłam pod linkiem fotki Borbetów A, ktore kupiłem
http://tufotki.pl/VIMAS
Podam jeszcze kosztorys ile mnie wyniosły na dzień dzisiejszy części:
Auto: 1750zł
- pas przedni 100zl
- maska 220zł
- kable (car audio) 70zł
- chłodnica 145zł
- Zderzak przód 550zł
- Napinacz 100zł
- lampy przód 555zł
- lampa prawa tył 100zł
- Kierunki przód 190zł
- Blenda tył 600zł
- halogeny RS2 520zł
- Blacharka 500zł
[ Dodano: 2013-10-21, 14:31 ]
[ Dodano: 2013-10-21, 14:33 ]
Nie wiem jak dodawać zdjęcia teraz, ale wysyłam pod linkiem fotki Borbetów A, ktore kupiłem
http://tufotki.pl/VIMAS
W Łodzi nie jeździło, ale jeździło po Wrocławiu . Konstrukcja prosta jedynie wizualnie obity jak widać na fotkach. W środę idzie do lakiernika. Zderzak jest już cfl i wczoraj kupiłem halogeny od kolegi z forum, ale niestety nie wiem jaki ma nick . Co do zderzaka zdecydowanie odradzam zakupu od użytkownika sematic na allegro. Posiada on tuningowe zderzaki (krzywe) i jak odesłałem to nie zwrócił mi kasy. Sprawa ląduje w sądzie..
Nie wiem czego sie spodziewales kupujac laminatowy zderzak TJUNINGOWY , mam nadzieje ze nie myslales ze dostaniesz zderzak RS2 ktory założysz i będzie pasował jak ulał pozdrawiam , w sądzie nic nie ugraszdaawidd95 pisze:W Łodzi nie jeździło, ale jeździło po Wrocławiu . Konstrukcja prosta jedynie wizualnie obity jak widać na fotkach. W środę idzie do lakiernika. Zderzak jest już cfl i wczoraj kupiłem halogeny od kolegi z forum, ale niestety nie wiem jaki ma nick . Co do zderzaka zdecydowanie odradzam zakupu od użytkownika sematic na allegro. Posiada on tuningowe zderzaki (krzywe) i jak odesłałem to nie zwrócił mi kasy. Sprawa ląduje w sądzie..
Chodzi o to, że opis nie zgadzał się z rzeczywistością, a prawo zwrotu mam do 10 dni bez podania przyczyny..HoJoS pisze:Nie wiem czego sie spodziewales kupujac laminatowy zderzak TJUNINGOWY , mam nadzieje ze nie myslales ze dostaniesz zderzak RS2 ktory założysz i będzie pasował jak ulał pozdrawiam , w sądzie nic nie ugraszdaawidd95 pisze:W Łodzi nie jeździło, ale jeździło po Wrocławiu . Konstrukcja prosta jedynie wizualnie obity jak widać na fotkach. W środę idzie do lakiernika. Zderzak jest już cfl i wczoraj kupiłem halogeny od kolegi z forum, ale niestety nie wiem jaki ma nick . Co do zderzaka zdecydowanie odradzam zakupu od użytkownika sematic na allegro. Posiada on tuningowe zderzaki (krzywe) i jak odesłałem to nie zwrócił mi kasy. Sprawa ląduje w sądzie..
Nie będę się rozpisywał na ten temat, bo nie po to założyłem tu konto, ale tak czy inaczej mam prawo odesłać zderzak w ciągu 10 dni bez podania przyczyny. Z resztą po komentarzach widać jaki to sklep.HoJoS pisze:Ten opis jest tak skonstruowany ze praktycznie nie ma nic napisanego o faktycznym wygladzie zderzaka wiec co Ci sie z opisem nie zgadzało ?
Witaj w klubie bezdaszników Mam jedno pytanie: czy podłużnice całe? czy buda jest prosta? jeżeli nie ... to buda jest nic nie warta, fura tylko nadaje się na graty. Cena za furę jest OK. Fajnie by było żeby wróciła na drogę. Może trochę się martwię żeby nie wyszedł ulep... Z tymi laminatami to dobra nauczka, tylko trochę bolesna. Pamiętaj kupuj tylko oryginały, jest full części i uczciwych ludzi który sprzedają fajne graty
Powodzenia w projekcie <ok>
Powodzenia w projekcie <ok>