[B3 1.8 PM] Zmiana oleju z mineralnego na syntetyk
[B3 1.8 PM] Zmiana oleju z mineralnego na syntetyk
Witam otoz w skrzyni AKM jest olej mineralny hipol który był wymieniany reguralnie co 30000 tys. km i mam takie pytanie czy mogę zalać syntetykiem czy nie spowoduje to rozszczelnienia i innych problemów??????
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Re: [B3 1.8 PM] Zmiana oleju z mineralnego na syntetyk
Hahaha... dobre <ok> . Jednym slowem skrzynia byla regularnie niszczona przez 'hipcia'Sebandi pisze:...hipol który był wymieniany reguralnie co 30000 tys. km...
Niektorzy to maja pomysly <ok>
ja jak wymnienilem olej w skrzyni tez mialem hipol jak kupilem samochod wylalem go w zime bo ciezko biegi wchodzily i zalem skrzynie mobilem nic tam sie nie rozczelnilo ale po wymianie skrzynia padla nie wiem dlaczego tak ja tylko mowie jak mialem jak mowisz ze ci skrzynia sie konczy to kup nową i zalej siwrzym olejem i sie nie pier....
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
pisz z jakimiś przecinkami alboco]cypek51 pisze:ja jak wymnienilem olej w skrzyni tez mialem hipol jak kupilem samochod wylalem go w zime bo ciezko biegi wchodzily i zalem skrzynie mobilem nic tam sie nie rozczelnilo ale po wymianie skrzynia padla nie wiem dlaczego tak ja tylko mowie jak mialem jak mowisz ze ci skrzynia sie konczy to kup nową i zalej siwrzym olejem i sie nie pier....