z dwóch cabrio powstanie jeden do sedana, ala compi. Oczywko mówimy o tyle.jak spawanie zderzaka cabrio?
[Audi 80 B4 ABT] PURE SERIES LIMO@ JUBA
Dokładnie Ale nie wiem czy nie zabiorę się za to na wiosnę bo w zimę ciężko będzie robić przymiarki a nie mam żadnego zadaszenia.
EDIT
Jestem w trakcie kompletowania gratów, które zawitają wiosną na auto.
Dzisiaj odebrałem zderzak S2/Compi niestety do spawania, leży gwint do przerobienia i felgi Rial F1 skręcane 17" niestety tylko 7.5J.
PS. Nowe fotki na str.1
EDIT
Jestem w trakcie kompletowania gratów, które zawitają wiosną na auto.
Dzisiaj odebrałem zderzak S2/Compi niestety do spawania, leży gwint do przerobienia i felgi Rial F1 skręcane 17" niestety tylko 7.5J.
PS. Nowe fotki na str.1
W tym tygodniu Audi dostała parę nowych części
- Sprzęgło SACHS + uszczelnienie wału
- Rozrząd Continental / SKF
- 2 poduszki silnika Lemforder
- Poduszka skrzyni biegów Lemforder
- Tuleje wahaczy Lemforder
- Termostat Wahler
Podczas remontu okazało się, że do wymiany jest jeszcze jedna poduszka silnika dokładnie prawa i od kilku dni mam problem z parowaniem w aucie. Para na szybie jest tłusta, a gdy pada na nią światło widać kolorowa łunę co oznacza, że to chemiczny osad. W dodatku pod nogami pasażera pojawiła się tłusta wilgoć, niestety przypuszczam że to rozszczelniona nagrzewnica więc w przyszły weekend będzie trzeba zrzucić dechę. Wiem, że jest przy tym roboty ale czy ciężko później spasować plastiki?
- Sprzęgło SACHS + uszczelnienie wału
- Rozrząd Continental / SKF
- 2 poduszki silnika Lemforder
- Poduszka skrzyni biegów Lemforder
- Tuleje wahaczy Lemforder
- Termostat Wahler
Podczas remontu okazało się, że do wymiany jest jeszcze jedna poduszka silnika dokładnie prawa i od kilku dni mam problem z parowaniem w aucie. Para na szybie jest tłusta, a gdy pada na nią światło widać kolorowa łunę co oznacza, że to chemiczny osad. W dodatku pod nogami pasażera pojawiła się tłusta wilgoć, niestety przypuszczam że to rozszczelniona nagrzewnica więc w przyszły weekend będzie trzeba zrzucić dechę. Wiem, że jest przy tym roboty ale czy ciężko później spasować plastiki?
ja miesiąc temu robiłem u siebie u mnie całe wygłuszenie nowe musiałem dac bo to co było do niczego sie nie nadawało wiec kupiłem matę filcowa 15mm wyszło cos koło 90 za nią + tapicer i ogien jest lepiej jak ori ale deskę ciężko było spasować bo dużo wygłuszenia było aczkolwiek sie udało i jest megaaaa ciepło :mrgreen: