[B4 Avant] odpływy szyberdachu
[B4 Avant] odpływy szyberdachu
Witam mam taki problem że czasem nie zawsze podczas deszczu leje mi sie woda po słupkach A pod nogi kierowcy lub pasażera. Sprawdziłem odpływy są drożne ,ale jak się okazuj szyberdach ma jeszcze jeden odpływ z tyłu 3 i to właśnie on jest podejrzany.Laliśmy wodę i wygląda to tak że zbiera się w tylnej części szyberdachu aż się przeleje i po słupkach w dół .Powiedzcie jak dobrać się do tego odpływu i czy ktoś miał podobny problem...
Ostatnio zmieniony 22 paź 2013, 16:45 przez Przemas80, łącznie zmieniany 1 raz.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Ostatnio kumpel wymieniał w avancie podsufitkę i są 4 odpływy i 4 rurki.Aby dostać się do tych tylnych musiał byś zdjąć podsufitkę ale ja bym to przetkał jakimś drutem tylko z wycelowaniem byłby problem gdyż otwory są dość daleko od otworu szyberdachu... W etce też widać 4 wyjścia na rurki odpływowe...
Kolego jak się gdzieś spotkamy duży browar leci o taką odpowiedź chodziło <ok>hudy pisze:Ostatnio kumpel wymieniał w avancie podsufitkę i są 4 odpływy i 4 rurki.Aby dostać się do tych tylnych musiał byś zdjąć podsufitkę ale ja bym to przetkał jakimś drutem tylko z wycelowaniem byłby problem gdyż otwory są dość daleko od otworu szyberdachu... W etce też widać 4 wyjścia na rurki odpływowe...