[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
ABS chciałem usunąć tylko dlatego, żeby pozbyć się kolejnego "nie wiadomo co", żeby naprawić hamulce.
UP@ Nowe oponki 205/40 R18, Federal'e 595 EVO XL - rozmawiałem z wieloma osobami, wszyscy je polecali, może na deszcz nie są najlepsze, ale co mnie to obchodzi? Wyglądają ładnie, zobaczymy.
Niestety w ten weekend nie mam czasu, a w tygodniu wracam do domu przed 19, więc na razie ich nie założę, może w następnym tygodniu. Wtedy będę mógł dobrać sobie dystanse.
Rozmiar gwintu śrub do kół u nas w audi to m14x1.5, tak?
Druga miła niespodzianka, to nowy, jeszcze nie tykany przez żadne rączki emblemat na tylna klapę - MTM <ok> Zawsze mi się podobał, jako jedyna akceptowalna forma wyrażenia emocji kierowcy lub jego auta na tylnej klapie w moim przypadku. <ok>
p o z d r o ...
UP@ Nowe oponki 205/40 R18, Federal'e 595 EVO XL - rozmawiałem z wieloma osobami, wszyscy je polecali, może na deszcz nie są najlepsze, ale co mnie to obchodzi? Wyglądają ładnie, zobaczymy.
Niestety w ten weekend nie mam czasu, a w tygodniu wracam do domu przed 19, więc na razie ich nie założę, może w następnym tygodniu. Wtedy będę mógł dobrać sobie dystanse.
Rozmiar gwintu śrub do kół u nas w audi to m14x1.5, tak?
Druga miła niespodzianka, to nowy, jeszcze nie tykany przez żadne rączki emblemat na tylna klapę - MTM <ok> Zawsze mi się podobał, jako jedyna akceptowalna forma wyrażenia emocji kierowcy lub jego auta na tylnej klapie w moim przypadku. <ok>
p o z d r o ...
Ostatnio zmieniony 05 lis 2013, 18:28 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
ze strony hydraulicznej czy elektrycznej?sagem pisze:ABS chciałem usunąć tylko dlatego, żeby pozbyć się kolejnego "nie wiadomo co", żeby naprawić hamulce.
jak elektrycznej to wymieniasz jednostke pompy i sterownik, nie są to rzeczy drogie, wszystkie kable przedzwaniasz i ma grać, jak nie to idziesz level UP i zakładasz nowszy sterownik z diagnostyką
jak ze strony hydraulicznej to nie ma cudów ABS bez elektryki działa jak konwencjonalny hamulec