audi 80 b3 czołg mat/odnowiona srebrzanka
audi 80 b3 czołg mat/odnowiona srebrzanka
Witam przedstawiam moją audi 80 b3 1.8 90km w gazie bez elektryki posiada tylko wspomoganie kierownicy.
Kupiłem ją w lutym 2013, była zmęczona wyobijana i pordzewiała, więc postanowiłem uratować klasyka.
zdjęcia z zakupu
-wprawione soczewki bi-halogen
-nowa klapa
-nowe drzwi prawy tył
-sprężyny -60mm weitec
-polerka +nabłyszczanie plastików itp.
-remont blacharski
-podkład 2k goldcar czarny
-cały nowy układ wydechowy
-nowe uszczelniacze
-pompa wody + rozrząd
- zwieszenie
-uszczelka pod głowicą
Kupiłem ją w lutym 2013, była zmęczona wyobijana i pordzewiała, więc postanowiłem uratować klasyka.
zdjęcia z zakupu
-wprawione soczewki bi-halogen
-nowa klapa
-nowe drzwi prawy tył
-sprężyny -60mm weitec
-polerka +nabłyszczanie plastików itp.
-remont blacharski
-podkład 2k goldcar czarny
-cały nowy układ wydechowy
-nowe uszczelniacze
-pompa wody + rozrząd
- zwieszenie
-uszczelka pod głowicą
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 10:27 przez PiterFkld, łącznie zmieniany 4 razy.
co kilka dni na myjnie bezdotykową za 4zł mikro proszek i woda, naprawdę super sprawa żadnych plam tylko szybko kurz widać nie wspomnę o przejeździe przez piasek ale nic trudnego mikrofibra w rękę i można śmiało wycierać bo się nie rysuje.
lewy klosz jest nowy i lepszy od oryginalnego prawego bo nie jest tak bardzo ryflowany, kloszy nie polerowałem światło jest lepsze od serii i nie oślepiają. soczewka to bi-halogen ze skody roomster
zrobiona jest także zabudowa w bagażniku jak zrobię foty to je wrzucę.
szukam jakiegoś suba i nie wiem jaki będzie najlepszy czy otwarty czy zamknięty tak żeby schodził nisko, mam wzmaka magnat 1360watt 4kanały polecicie coś?
lewy klosz jest nowy i lepszy od oryginalnego prawego bo nie jest tak bardzo ryflowany, kloszy nie polerowałem światło jest lepsze od serii i nie oślepiają. soczewka to bi-halogen ze skody roomster
zrobiona jest także zabudowa w bagażniku jak zrobię foty to je wrzucę.
szukam jakiegoś suba i nie wiem jaki będzie najlepszy czy otwarty czy zamknięty tak żeby schodził nisko, mam wzmaka magnat 1360watt 4kanały polecicie coś?
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
- audi_1.9_aaz
- Forum Audi 80
felgi to jest dylemat miałem wysyłać stalówki 15" od b4 do poszerzania ale szukam jeszcze jakiś keskinów kt1 czy coś w tym stylu przez zime wstrzymam się z szeroką stalą.
mam folie czerwoną ale efekt był różowy, więc lipa będę szukał lamp od avanta jeśli podejdą. Myślałem nad zespołami od 90tki i zderzakiem od coupe ale narazie zostanie tak jak jest. po zimie napewno kolejne mody i upiększanie audi będzie. szykują się do wymiany tulejki na belce zakładał ktoś z was poliuretany do b3? znalazłem na allegro jakieś warte to coś?
mam folie czerwoną ale efekt był różowy, więc lipa będę szukał lamp od avanta jeśli podejdą. Myślałem nad zespołami od 90tki i zderzakiem od coupe ale narazie zostanie tak jak jest. po zimie napewno kolejne mody i upiększanie audi będzie. szykują się do wymiany tulejki na belce zakładał ktoś z was poliuretany do b3? znalazłem na allegro jakieś warte to coś?
BelkaWino pisze:do tylnej belki poliuretanów jeszcze nie widziałem daj link do tej aukcji. Ja widywałem tylko do przednich wahaczy i sam się zastanawiałem czy czegoś takiego sobie nie założyć. Na pewno będzie sztywniej.
http://www.powerflex.co.uk/road-series/ ... h/615.html
Panhard
http://www.powerflex.co.uk/road-series/ ... h/614.html