[ b3 90] dym wokol samochodu
[ b3 90] dym wokol samochodu
Witam
Moim problemem jest: gdy jechalem i dodalem nagle gazu pojawiła sie sterta dymu, az nie bylo widac samochodu, wiec zatrzymalem sie i pozostawilem samocho, poniewaz nie mam pojecia co jest przyczyna i czy to cos powaznego? prosil bym o panstwa pomoc.
mialem jeszcze problem, z obrotami i pojechalem do mechanika, a on mi na to, ze to silniczek krokowy, wiec go wymienilem i dalej nie trzyma obrotow, czy ktos wie co moze byc przyczyna?
Moim problemem jest: gdy jechalem i dodalem nagle gazu pojawiła sie sterta dymu, az nie bylo widac samochodu, wiec zatrzymalem sie i pozostawilem samocho, poniewaz nie mam pojecia co jest przyczyna i czy to cos powaznego? prosil bym o panstwa pomoc.
mialem jeszcze problem, z obrotami i pojechalem do mechanika, a on mi na to, ze to silniczek krokowy, wiec go wymienilem i dalej nie trzyma obrotow, czy ktos wie co moze byc przyczyna?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Białby dym bedzie raczej z płynu chłodniczego, czyli tak jak napisał Ci kolega WOJTEK26, sprawdź może czy nie ubyło Ci ostatnio wieksza ilość płynu chłodniczego ze zbiornika wyrównawczego.... Zobacz tak profilaktycznie czy na bagnecie oleju nie ma śladów płynu, i czy oleju nie ma w zbiorniku wyrównawczym.