Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
-
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Fundusze praktycznie na bieżąco się zbierają a no bo jest taka potrzeba-w najbliższym czasie mam do wymiany uszczelke pod głowicą. Muszę wymienić klosz przedniej lampy bo jest stłuczony-wyszpachlować i pomalować przedni zdrzak. W dodatku nie palą mi się wsteczne i obstawiam ze to wina kabli bo gdyby np. przepaliła się żarówka to pewnie jedna a tu mi nie świecą oba naraz...Także na razie wrzuce kanape i tyle, pieniądze będę kolekcjonował na najpilniejsze wydatki.
I mam jeden problem-podczas jazdy ok 50km/h auto człapie tak jakby miało zbyt mało powietrza-ciśnienie jest jednak odpowiednie ,koła były pompowane. Obstawiam coś z zawieszeniem ,bo do tego dochodzą stuki na dziurach-też tak jakby za mało powietrza ,ale powietrza jest ok :roll: no i że auto pływa przy trochę wyższej prędkosci.
Także silnik zrobiony ,auto jeździ ale nadal trzeba zrobić wiele rzeczy-mody będą więc musiały trochę poczekać...
I mam jeden problem-podczas jazdy ok 50km/h auto człapie tak jakby miało zbyt mało powietrza-ciśnienie jest jednak odpowiednie ,koła były pompowane. Obstawiam coś z zawieszeniem ,bo do tego dochodzą stuki na dziurach-też tak jakby za mało powietrza ,ale powietrza jest ok :roll: no i że auto pływa przy trochę wyższej prędkosci.
Także silnik zrobiony ,auto jeździ ale nadal trzeba zrobić wiele rzeczy-mody będą więc musiały trochę poczekać...