[All] Modyfikacje - Zawieszenie, sprężyny amorki, gwint
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Możesz podeprzeć się moim skromnym ,,poradnikiem'' :mrgreen:siuberzx10r pisze:haha wiem wiem ale mam rodzinke wiec muszę i czasem podnieść
[ Dodano: 2013-11-08, 20:08 ]
a to moze ktoś mi Powie jak zrobić gwint samemu ? tył to nie ma problemu ale jak przód wyglada bo za cholore nie wiem jak wyglada gwint do b4
https://audi80.pl/audi-b2-b3-b4-gwin ... t79198.htm
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
E tam jesteśmy Polakami i umiemy se radzić, z niczego robimy coś, a niemcy nie musza bo ich staćsiuberzx10r pisze:Bo jak zobaczylem jak zrobic samemu zawias gwint to wiem jedno niemcy jak to zobacza to zamkna mnie w czubach albo gdzies indziej a nepwno moje audi trafi do tv hmmm moze to o dobry pomysl haha ... nie no zostalo mi szukac i czeka na cos na ebayu
siuberzx10r,
muhahaha doucz się kolego trochę niemcy niemcy ty chyba nawet nie wiesz jakie tam druciarstwo odchodzi no ale fakt na niemieckim sznurze prawnie szybciej schnie śmiechu warte nawet HR albo KW ( przepraszam że nie pamiętam ) wymaga wysłania im lag gdzie oni skracają je gwintują dają wkłady i cieszą cię nowym gwintem za grube dukaty
muhahaha doucz się kolego trochę niemcy niemcy ty chyba nawet nie wiesz jakie tam druciarstwo odchodzi no ale fakt na niemieckim sznurze prawnie szybciej schnie śmiechu warte nawet HR albo KW ( przepraszam że nie pamiętam ) wymaga wysłania im lag gdzie oni skracają je gwintują dają wkłady i cieszą cię nowym gwintem za grube dukaty
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
A Audi to pewnie wyszło z Żerania.
Niestety ale dzięki ich dokładności i pomyślunku jeździmy czym jeździmy i każdy bralby gwint czy kit prosto z półki sklepowej.
Niestety nie stać na to pracując w Polsce.
Uważam, ze nie jest to głupi naród. Zdarzają się ofiary ale tak jak w kazdej nacji.
Mam kilku kolegow i znajomych zza miedzy także wiem o czym mówię.
Zdrówka.
Niestety ale dzięki ich dokładności i pomyślunku jeździmy czym jeździmy i każdy bralby gwint czy kit prosto z półki sklepowej.
Niestety nie stać na to pracując w Polsce.
Uważam, ze nie jest to głupi naród. Zdarzają się ofiary ale tak jak w kazdej nacji.
Mam kilku kolegow i znajomych zza miedzy także wiem o czym mówię.
Zdrówka.
-
- Forum Audi 80