[B3 1,8 PM] zły kąt nierównoległości osi kół
[B3 1,8 PM] zły kąt nierównoległości osi kół
witam wszystkich zmagam sie z takim problemem jak kąt nierównoległości osi kół wymieniłem kpl. wachacze i przy wymianie amorków zauważyłem ze z prawej strony jest założony mcperson od b4 pozejrzewam ze razem ze zwrotnicą , koło jest cofniete o ok 1,5cm czy inny mcperson może być przyczyną takiego zjawiska czy zostaje już tylko wymiana sanek co nie jest przyjemne jutro bede wszystko mieżył a w szczególności podłużnice choć już nie raz je oglądałem
Ostatnio zmieniony 11 lis 2013, 19:18 przez mały80, łącznie zmieniany 3 razy.
- damianek1234561
- Forum Audi 80
i tu mnie zabiłeś bo nie zwróciłem na to uwagi choć wydaje mi sie ze inaczej nie dało sie ich założyć ale sprawdze to w pierwszym rzędzie
[ Dodano: 2013-11-11, 00:39 ]
znalazłem na allegro takie swożnie jak ja mam i faktycznie jest opis ze lewy jest inny od prawego jeśli u mnie okaże sie dokładnie taki sam błąd to wyjde z siebie i stane obok bo brakowało mi pomysłów a to może być to z góry ci dziekuje i pozdrawiam bo na to nie wpadłem przy wymianie swożni
[ Dodano: 2013-11-11, 00:39 ]
znalazłem na allegro takie swożnie jak ja mam i faktycznie jest opis ze lewy jest inny od prawego jeśli u mnie okaże sie dokładnie taki sam błąd to wyjde z siebie i stane obok bo brakowało mi pomysłów a to może być to z góry ci dziekuje i pozdrawiam bo na to nie wpadłem przy wymianie swożni
- damianek1234561
- Forum Audi 80
A jaki temat mam wpisać bo wydaje mi sie że jest już ok
Wracając do tematu to swożnie są ok problem leży po stronie sanek mają one wyrobione gumy i są dziwne odbite ślady przy tulejach jakby przesunięcie wygląda mi to na to ze albo było udeżenie albo wystarczy wymienić tuleje sanek no chyba że jest to faktycznie wina mcpersona
Wracając do tematu to swożnie są ok problem leży po stronie sanek mają one wyrobione gumy i są dziwne odbite ślady przy tulejach jakby przesunięcie wygląda mi to na to ze albo było udeżenie albo wystarczy wymienić tuleje sanek no chyba że jest to faktycznie wina mcpersona
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
chodzi mi tagi []mały80 pisze:A jaki temat mam wpisać bo wydaje mi sie że jest już ok
ogloszenia/zanim-cos-tu-napiszesz-przec ... t9608.html