Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[1,8 JN] 80 B3 pająk - regeneracja

ODPOWIEDZ
DEREK10
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[1,8 JN] 80 B3 pająk - regeneracja

Post autor: DEREK10 » 05 lis 2013, 14:26

witam wszystkich nie dzialaja mi swiatla drogowe i mijania dlugie sa tylko na zjaczka jak przekrecam wajcheswiatel do gory nadal swieci sie ta zielona lampka Gmreałem czytałem i nic nie wymyslilem rozebralem pajaka (jest to ten stary model jednoczesciowy nitowany ) chwile dzialal po czym poszedl dymek i znow nie ma swiatel a na dodatek wywala mi bezpiecznik od podswietlenia zegarow Nie wiem o co chodzi akuulator rowniez moment rozladowuje i jeszcze szyby dzialaja tylko jak scisne prezkaznik od nich Czy to jakies ogolne zwarcie ???? Probowalem podpiac do kostki na krotko kablem swiatla i o ile drogowe swieca to mijania nie Jstem zupelnym laikiem w elektryce ale jak nie ma kaski to nie ma warsztatu wiec probuje sam cos zrobic Moze ktos z was mam pomysl lub regeneruje takie pajaki bo mam juz dwa i auto stoi :(
dodam ze jeszcze lampka ciagle swiecila w bagazniku wyczyscilem ten wylaczni ale tp nic nie dalo nadal ciagle swieci jak go wciskam

[ Dodano: 2013-11-08, 00:55 ]
Witam czy nikt nie zna odpowiedzi ... jestem laikiem w temacie elektryki jesli jest ktos kto moze cos poradzic najlepiej telefonicznie (oczywiscie ja zadzwonie ) proszę o pomoc
Dzis probowałem podpiać na krotko swiatła na kostce omijając pająka i długie sa ale mijania nadal nie ma nie wiem gdzie tkwi problem ... Help

Awatar użytkownika
szaakaal
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: szaakaal » 11 lis 2013, 21:26

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: Szara80tkaTdi » 11 lis 2013, 22:43

DEREK10 pisze:jest to ten stary model jednoczesciowy nitowany
proponuje zmienic na ten okragly juz pajak, tu temat o tym https://audi80.pl/b3-wymiana-przelac ... t49055.htm
niezapomnij o szukaniu pajaka okraglego pod B3, ma wajche awaryjnych dodatkowo
DEREK10 pisze:szyby dzialaja tylko jak scisne przekaznik od nich
sa to przewaznie zimne luty w przekazniku https://audi80.pl/80-b4-19-tdi-1z-na ... vt9215.htm
DEREK10 pisze:dodam ze jeszcze lampka ciagle swiecila w bagazniku wyczyscilem ten wylaczni ale tp nic nie dalo nadal ciagle swieci jak go wciskam
sprobuj wymienic ten wlacznik

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl