Jest jeden minus ... na zdjęciach może tego nie widać, ale odcień deski (kolor antracyt) strasznie różni się od koloru plastiku boczków (czerń). Mam nadzieję, że Supreme Shine Meguaiars'a da radę zneutralizować różnicę w odcieniu. Jutro to sprawdzęTighe pisze:gicior wnętrze <ok> dobrze działasz
[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
Graty do klimatronica już skompletowane i jestem w trakcie dogadywania się z majstrem od tej roboty (wiadomo o kogo chodzi :mrgreen: ). Co do CFL, to oświetlenie od Nikiego pojechało w świat i tak jak "rozmawialiśmy" udało mi się już załatwić nowe pomarańczowe kierunki, a halogeny w eleganckim stanie są w drodze do mnie. Co do mocowania CFL'a, to muszę się tym zająć za niedługo, bo pod koniec listopada wpadnie tył jak w planach i trzeba będzie odwiedzić lakiernię po raz drugi, tym razem w kolor pójdą też mam nadzieję klamki i lustra.wujo1 pisze:kiedy wrzucasz climatronic i jak tam z skompletowaniem CFL dowiedziałeś się czy w końcu są inne nadkola itp ? mnie to delikatnie wnerwia to ze ma środku zderzaka powinno się przykręcić do chłodnicy zderzak ale w CFL jest bardziej na prawo nie schodzi się z tym plastikiem
Dzięki za dobre słowo :oops: Odnośnie środka, to przepiękne wnętrze było u Ciebie w NG ... gruby jasny welur w pionowe prążki plus deska i reszta w jasnym kolorze 8-) <ok> Tak na marginesie ... Twój były sedan pojechał do kogoś z forum?DEDHI pisze:Podoba mi się twój projekt, widać że wkładasz w niego serce... przepiękny środek.
Powodzenia w dalszych modach <ok>
Coraz lepsze ksywy lecąTighe pisze:harlekin bardziej :mrgreen:
Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej 8-) ... chyba :roll: Plan z Zender body kit'em nie wypalił, więc urodził mi się w głowie pomysł ze zderzakami CFL/S2 (szczególnie, że kasa jaką zapłaciłem za S2 była mega okazyjna). Moje auto, mi się podoba i konkurować z nikim nie mam zamiaru ... tym bardziej z majsterem Dreganem :mrgreen:Tighe pisze:Dregan musi mieć się na baczności bo konkurencja w ciemnych zielonych sedanach z cfl nie śpi, dobrze jest <ok>
Na początku lutego ...Przemas80 pisze:Orsa kiedy lakier nowy siądzie na harlekiny hyhy <ok> ??
Edit:
Wpadło nowe koło, tj: Artec PZ 17" 2tlg - felga 8 cali + 1,5 cala rantu
Bęben z rotorem dostaną na nowo lakier (srebrny metalic), a polerka rantu zostanie odświeżona.
Zielona wylądowała dzisiaj na lakierni i czeka na nowe body ... już w kolorze