wujo1 pisze:kiedy wrzucasz climatronic

i jak tam z skompletowaniem CFL dowiedziałeś się czy w końcu są inne nadkola itp ? mnie to delikatnie wnerwia to ze ma środku zderzaka powinno się przykręcić do chłodnicy zderzak ale w CFL jest bardziej na prawo nie schodzi się z tym plastikiem
Graty do klimatronica już skompletowane i jestem w trakcie dogadywania się z majstrem od tej roboty (wiadomo o kogo chodzi :mrgreen: ). Co do CFL, to oświetlenie od Nikiego pojechało w świat i tak jak "rozmawialiśmy" udało mi się już załatwić nowe pomarańczowe kierunki, a halogeny w eleganckim stanie są w drodze do mnie. Co do mocowania CFL'a, to muszę się tym zająć za niedługo, bo pod koniec listopada wpadnie tył jak w planach i trzeba będzie odwiedzić lakiernię po raz drugi, tym razem w kolor pójdą też mam nadzieję klamki i lustra.
DEDHI pisze:Podoba mi się twój projekt, widać że wkładasz w niego serce... przepiękny środek.
Powodzenia w dalszych modach <ok>
Dzięki za dobre słowo :oops: Odnośnie środka, to przepiękne wnętrze było u Ciebie w NG ... gruby jasny welur w pionowe prążki plus deska i reszta w jasnym kolorze 8-) <ok> Tak na marginesie ... Twój były sedan pojechał do kogoś z forum?