edit: przepraszam za brak tagów, narazie musi być tak, bo w telefonie nie mam kwadratowych nawiasów, jak tylko dorwę kompa to poprawię, proszę o nieusuwanie tematu.
edit2: poprawione

chcesz przez to powiedzieć, że te oryginalne dekory z "niby skórki" da się usunąć? według mnie to jest jedna całość z boczkiem? trzeba je wyciąć?orsa_83 pisze:Sam się w takie cuda nie bawiłem, bo udało mi się dorwać "pierwsze" parapety z dekorami, ale najpierw musiałbyś się pozbyć standardowego dekoru i dorobić mocowania pod drewno. Najlepiej byłoby chyba dopaść zmasakrowany boczek jak u Ciebie w aucie i potrenować, bo tak to możesz zostać z niczym.
Nie. Jest to jedna całość tak jak piszesz, a przez pozbyć miałem na myśli np. wycięcie i dorobienie mocowań pod drewno. Dlatego też pisałem o dorwaniu takiego boczka, żeby potrenować, jeśli nie chcesz szukać takich już z drewnianym dekorem.jerry84 pisze:chcesz przez to powiedzieć, że te oryginalne dekory z "niby skórki" da się usunąć? według mnie to jest jedna całość z boczkiem? trzeba je wyciąć?orsa_83 pisze:Sam się w takie cuda nie bawiłem, bo udało mi się dorwać "pierwsze" parapety z dekorami, ale najpierw musiałbyś się pozbyć standardowego dekoru i dorobić mocowania pod drewno. Najlepiej byłoby chyba dopaść zmasakrowany boczek jak u Ciebie w aucie i potrenować, bo tak to możesz zostać z niczym.