[B4 all ] Jaki kupić sterownik centralnego zamka?
Alarm już mam oryginalny chcę tylko aby można było otwierać z pilota no i podczas zamykania dawało sygnały świetlne kierunkami, żeby było wiadomo, że ten alarm jest,bo tak to nie do końca widać, znaczy kropka się miga mi jak zamknępaw1131 pisze:Z jakich względów planujesz zainstalować alarm w swoim pojeździe?
Bardzo dobrze to wygląda w alarmie AMT Inferno, długie sygnały świetlne podczas zamykania, syrenka oraz duże możliwości zmiany funkcji instalatora oraz opcji użytkownika.smaqosz pisze:Alarm już mam oryginalny chcę tylko aby można było otwierać z pilota no i podczas zamykania dawało sygnały świetlne kierunkami, żeby było wiadomo, że ten alarm jest,bo tak to nie do końca widać, znaczy kropka się miga mi jak zamknępaw1131 pisze:Z jakich względów planujesz zainstalować alarm w swoim pojeździe?
Kolega użytkuję ją już od roku i nie miał żadnych problemów.
Nie polecam zakupu chińskich alarmów, niektóre potrafią przestać działać bardzo szybko po instalacji.
A co byś powiedział na ten STIGA http://allegro.pl/sterownik-2x-logo-aud ... 51281.html ? Też go chwalili użytkownicy,że jest dobry, to zobaczę potem ile kosztuje ten AMT Inferno
- Trophyzord
- Forum Audi 80
Witam,
podczepię się pod temat, otóż jak kolega wyżej mówi czy ktoś mógł by mi doradzić czy opłaca się brać sterownik od stiga pod tzw scyzoryk ? czy zasięg jest ok i czy nie ma jakichś wad może któryś z użytkowników już posiada i poradził by jak się spisuje on w praktyce
http://stig.pl/produkty.php?id_produktu=608&id=227#dol
pozdrawiam
podczepię się pod temat, otóż jak kolega wyżej mówi czy ktoś mógł by mi doradzić czy opłaca się brać sterownik od stiga pod tzw scyzoryk ? czy zasięg jest ok i czy nie ma jakichś wad może któryś z użytkowników już posiada i poradził by jak się spisuje on w praktyce
http://stig.pl/produkty.php?id_produktu=608&id=227#dol
pozdrawiam
Montowałem STIG'a już do trzech samochodów zasięg jest spory nie trzeba celować do samochodu jak w co niektórych spokojnie otworzy się z 15-20m zależy jakie baterie w pilocie. Ja użytkuje u siebie już około dwa lata zawsze otwiera i zamyka. Co do pilotów trzeba poluzować sprężynę o jeden raz i problem samo otwierającego się kluczyka znika.
"Bloker" to nazwa sterownika od Stiga, ja osobiście mam CarProtect BX20 ze scyzorykami i działa bez problemów już 6 lat. W tamtym roku wymieniłem dopiero baterie od nowości w jednym pilocie. Znajomy ma Blokera od Stiga z pilotem w postaci kluczyka (nie scyzoryk) i obudowa rozleciała się przy przekręcaniu klucza w stacyjce po około roku. Tak że lepiej brać albo zwykły pilot albo scyzoryk.
ok dzięki za info i rozjaśnienie , no ja raczej brałbym scyzoryk,a z czasem dorwać gdzieś ori kluczyk i przełożyć. To ładnie 6 lat to, widać jest godny polecenia . U mnie w sklepie mają jakieś inne sterowniki , muszę dopytać, czy przez sklep można by było zamówić, bo jak u nich nie wezmę to więcej policzą za montaż tego. Sam nie ogarnę nie znam się na elektryce nie chcę popierdzielić czegoś i zrobić jeszcze gorzej jak jest hehe