Witam,
Grzebałem ostatnio w instalacji auta co spowodowało, że nie działa wycieraczka tylna i sterowanie lusterkami. Prawdopodobnie rozpiąłem jakiś przewód, pewnie zasilający. Z opisu bezpieczników wychodzi, że są podpięte pod bezpiecznik 18 (15A), który jest OK. Czy mógłby mi ktoś przesłać schemat jak podpięta jest wycieraczka tylna w avancie? Na schematach el. ściągniętych z audi80 nie mogę tego znaleść.
[B4 1.9 TDI 1Z Avant] Tylna wycieraczka potrzebny schemat
-
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
Dzięki za schemat.
Tak jak przypuszczałem, niechcący rozpiąłem niebieską wtyczkę idącą do pinu M75as. Problem w tym, że nie bardzo wiem jak się zabrać do zapięcia tego wtyku. Od strony kabli, czyli od tylnej strony skrzynki bezp., w całej tej plontaninie kabli nie widać tego pinu, z kolei od strony podszybia wygląda na to, że trzeba ściągnąć wycieraczkę, wyciągnąć najwyższy przekaźnik, podnieść skrzynkę i dopiero wtedy szukać M75as i wpiąć wtyk, czy tak? Czy jest prostszy sposób?
Tak jak przypuszczałem, niechcący rozpiąłem niebieską wtyczkę idącą do pinu M75as. Problem w tym, że nie bardzo wiem jak się zabrać do zapięcia tego wtyku. Od strony kabli, czyli od tylnej strony skrzynki bezp., w całej tej plontaninie kabli nie widać tego pinu, z kolei od strony podszybia wygląda na to, że trzeba ściągnąć wycieraczkę, wyciągnąć najwyższy przekaźnik, podnieść skrzynkę i dopiero wtedy szukać M75as i wpiąć wtyk, czy tak? Czy jest prostszy sposób?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80