Ogólnopolski zlot Audi80, czy cos wiadomo?
Ogólnopolski zlot Audi80, czy cos wiadomo?
Pisze tutaj bo na spoty i zlot się nie nadaje, jeszcze.
Czy administracja myśli coś o zorganizowaniu kolejnego ogólnopolskiego zlotu Audi80?
Widziałem materiały krążące po naszym forum dotyczące pieszego zlotu i powiem wam, że bardzo mi się spodobało. Do teraz żałuje, że nie byłem jeszcze wtedy na forum. Chyba nie tylko ja, był bym chętny na takie spotkanie.
Co o tym sądzicie?
Czy administracja myśli coś o zorganizowaniu kolejnego ogólnopolskiego zlotu Audi80?
Widziałem materiały krążące po naszym forum dotyczące pieszego zlotu i powiem wam, że bardzo mi się spodobało. Do teraz żałuje, że nie byłem jeszcze wtedy na forum. Chyba nie tylko ja, był bym chętny na takie spotkanie.
Co o tym sądzicie?
no właśnie mógłby ktoś się tym zając podejrzewam,że spore byłoby zainteresowanie i na taki zlocie można by było zorganizować zakup jakiś gadżetów jak koszulki, czapki, polary itp, bo sprawa też przycichła w tym, a sam bym chciał zakupić, by bardziej być widocznym na ulicy i zarażać więcej ludzi :mrgreen: . Myślę, że administracja też by była za takim pomysłem kwestia tylko dogadania no zorganizowania tego wszystkiego
Witam panów widzę że w końcu się ktoś zainteresował nie wiem jak w innych rejonach polski ale w lubuskim jest cicho na temat zlotów w ostatnim czasie . więc może gdy by taki ogólnopolski zlocik zorganizować i dać do wiadomości odpowiednio wcześnie jego miejsce i czas odbycia się, to na pewno więcej z nas mogło by zarezerwować sobie termin by dojechać i bezpiecznie wrócić
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
tak czy inaczej admini ani moderatorzy nie maja nic do powiedzenia w kwestii organizacji gdyz nie jestesmy klubem w formalnym znaczeniu. pzdr
A moje skromne zdanie jest takie że da się coś takiego zrobić bez dużych pieniędzy. Trzeba tylko chcieć. A kto ogarnia gadżety na forum to by mógł zrobić taki swój stragan do sprzedaży i było ok. Ja mieszkam na śląsku i mam sporą działkę możemy się zjechać i pobawić w rozsądny sposób. Tylko mały problem śląsk to nie centrum polski. Może ktoś w ludzkiego posiada takie miejsce. Każdy coś że sobą zabierze i zlot gotowy. Nie musimy spać w hotelu namiot to też dobra rzecz a nawet w bagażniku kombi też idzie się przekimac
UFOtm, nie wiem dlaczego odebrałeś moje słowa jako "pretensje" do administracji o brak zlotów. Zadałem tylko pytanie czy jest w planie zorganizowanie takiego zlotu, a wspomniałem o administracji bo ona ustala wszelkie zasady działania naszego klubu i zatwierdza pomysły użytkowników. Koszta są, zdaję sobie z tego sprawę ale można zawsze to rozwiązać. Na przykład można ustalić stawki wpisowego, które pokryje wszystkie wydatki związane z rezerwacją noclegów i miejsc gdzie będzie organizowany zlot? Jakoś udało się to zorganizować w 2011r.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Chyba co niektórzy nasi dołączają się zlotu posiadaczy innych modeli audi https://audi80.pl/mazury-vf115.htm
Albo też do większych zlotów aut grupy volkswagena jak majóvwka.
Albo też do większych zlotów aut grupy volkswagena jak majóvwka.
- bloku
- Forum Audi 80

- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Najpierw zaczynijmy robić cykliczne spoty w województwach a potem dopiero można mysleć o ogólnopolskiej imprezie. Są regiony gdzie się odbywają lokalne spoty ale są takei gdzie w ogóle nie istnieje życie poza forumowe albo takei gdzie to wymarło.
Warto zaczać od małych kroków a nie rzucać się na głębokie wody bez umiejętności pływania.
A tak jak aldi wspomniał wiele osób widuje się na eventach organizowanych przez inne kluby czy zrzeszenia.
Warto zaczać od małych kroków a nie rzucać się na głębokie wody bez umiejętności pływania.
A tak jak aldi wspomniał wiele osób widuje się na eventach organizowanych przez inne kluby czy zrzeszenia.
Święte słowabloku pisze:Najpierw zaczynijmy robić cykliczne spoty w województwach a potem dopiero można mysleć o ogólnopolskiej imprezie. Są regiony gdzie się odbywają lokalne spoty ale są takei gdzie w ogóle nie istnieje życie poza forumowe albo takei gdzie to wymarło.
PieterB, nie no wiem,że nie takie proste jest to zrealizowania,ale próbować można w jakiś sposób zainteresować. Ja jeżdżę na spoty do Giżycka i Białegostoku to wg mnie małej liczby osób nie ma, choć dowiedziałem się, że bywało więcej. Wiadomo , że za często robić też nie ma co, bo nie każdemu pasuje by tak latać co tydzień, no druga rzecz nie każdy stoi dobrze finansowo. Raz w miesiącu można robić i nawet między sąsiadującymi województwami i może coś się rozkręci :mrgreen: , tylko też dobrze było by, żeby gadżety jakieś nasze ruszyły koszulki czapki polary itp, żeby bardziej nas było widać na ulicy,że istniejemy w ogóle.