Krzysiu nagraj pierw filmik bo się nie doczekam :]Krzysiek 84 pisze:Nie byłem na hamowni jeszcze, otworzyli niedaleko mnie niedawno, trzeba będzie odwiedzić :mrgreen:Quattron pisze:A jakie przyrosty po programie ? Robiles kiedys jakis pomiar mocy ?
[B4 1.9 1Z 90KM] zmieniony soft od kostrza
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Chyba Szymona wezme ze sobą kiedy i nagramy aparatem.Ganimadeus pisze:
Krzysiu nagraj pierw filmik bo się nie doczekam :]
W weekend do Warszawy jezdziłem to na obwodnicy Serocka do 200 poszło gładko i jeszcze by troche wiecej było, ale zakręty były i wycieraczki zaczęły telepac troszke po szybie :mrgreen:
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
U mnie już skrzynia nie wyrabiała, ale Ty wiesz jaki ja filmik chce ;] 0-120 pełny ogień heheKrzysiek 84 pisze:Chyba Szymona wezme ze sobą kiedy i nagramy aparatem.Ganimadeus pisze:
Krzysiu nagraj pierw filmik bo się nie doczekam :]
W weekend do Warszawy jezdziłem to na obwodnicy Serocka do 200 poszło gładko i jeszcze by troche wiecej było, ale zakręty były i wycieraczki zaczęły telepac troszke po szybie :mrgreen:
Chcę zobaczyć te T2 w akcji
Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, 22:09 przez Ganimadeus, łącznie zmieniany 1 raz.
- szymon_xd2
- Forum Audi 80
witam pojezdzilem troszke ta audi na sofcie od KOSTRZA i kurcze auto mi zdechlo .podpiolem vaga i wyskoczyly mi na vagu takie blecy :539 Czujnik temperatury paliwa - G81, Czujnik temperatury paliwa - G81 i 550 Regulacja kąta wyprzedzenia wtrysku, Kontrola startu wtrysku dodam ze jak podpiolem normalny komputer to odpala normalnie a na na tym z softem juz nie ,powiem wam jeszcze ze jak chcialem wejsc w bs zobaczyc jak wyglada wykres tdi timing to lipa wogule niebylo tej zoltej lini,na sofcie od KOSTRZA samochod takto super chodzil niepowiem bo roznica byla :lol: