Witam jak w temacie jaka nagrzewnica najlepsza ? w normalnej cenie
btw czy macie kogos godnego polecania kto dokona takiej wymiany w Krakowie lub Bochni ?
[80 B4 Abt 92 R] Jaka nagrzewnica najlepsza ?
Ja założyłem pierwszą lepszą ze sklepu cena chyba 70-80 zł mam ją już 2lat i ok. 50tyś,km.
tylko przez pół roku zalatywało metalicznym zapaszkiem pewnie aluminium się dogrzewało :lol:
Jeśli masz garaż lub placyk to sam w góra 6h bez zbędnej wiedzy i kluczy sobie poradzisz . Dokładny opis ze zdjęciami jest na forum lub 100/200 i odbierasz gotowca od "fachowca"
tylko przez pół roku zalatywało metalicznym zapaszkiem pewnie aluminium się dogrzewało :lol:
Jeśli masz garaż lub placyk to sam w góra 6h bez zbędnej wiedzy i kluczy sobie poradzisz . Dokładny opis ze zdjęciami jest na forum lub 100/200 i odbierasz gotowca od "fachowca"
Sam bym się za to nie zabierał.. Chyba, że masz trochę pojęcia.
Ja mam nagrzewnice za 50 zł i nie było raczej przykrych zapachów.
Zrobiłem na niej 15tys km i wszystko w porządku.
Nie mogę Ci nikogo polecić, ponieważ to nie moje rejony.
Dobrze było by gdybyś oddał jakiemuś znajomemu. Jeśli oddasz do warsztatu zwykłego wezmą 300 zł pewnie co najmniej.
Ja mam nagrzewnice za 50 zł i nie było raczej przykrych zapachów.
Zrobiłem na niej 15tys km i wszystko w porządku.
Nie mogę Ci nikogo polecić, ponieważ to nie moje rejony.
Dobrze było by gdybyś oddał jakiemuś znajomemu. Jeśli oddasz do warsztatu zwykłego wezmą 300 zł pewnie co najmniej.
Tutaj masz kolego temat odnośnie nagrzewnicy https://audi80.pl/all-b3-b4-wymiana- ... t31216.htmdjpumba pisze:Witam jak w temacie jaka nagrzewnica najlepsza ? w normalnej cenie
btw czy macie kogos godnego polecania kto dokona takiej wymiany w Krakowie lub Bochni ?
W temacie masz nagrzewnice polecane przez kolegów.Masz także fotki co należy odkręcić,przy wymianie nagrzewnicy.Ale pewnie przy istniejących temp. bez garażu się nie obejdzie. Osobiście 2 lata temu załozyłem nagrzewnice firmy BEHR,za którą zapłaciłem wtedy 130zł. i nic się nie dzieje (żadnego nieprzyjemnego zapachu,zero wycieków)