[B4 2.0 ABK] problem z kierunkami
[B4 2.0 ABK] problem z kierunkami
Witam a mianowicie robi mi się jakieś zwarcie w przełączniku świateł awaryjnych ogólnie lata wszystko w środku iskrzy nie mam pojęcia jak tam się dostać i przez to nie mam kierunków jak się dostać do tych przełączników a jeszcze jedno naciskam nagrzewanie szyby tylnej i pali mi się przełącznik przeciwmgielnych no klops.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
siwy1331, dla chcącego nic trudnego :!: https://audi80.pl/b3-b4-8b-naprawa-p ... t25173.htm
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
a czy kolega czytal ksiazke - reguluje i naprawiam audi 80 - czy liczy na podsuniecie pod nos wszystkiego
jezeli jest caly rzadek przyciskow to jest napewno problem, bo te blaszki rozporowe wlasnie utrudniaja wyjecie przyciskow
jezeli np masz tam poleczke obok wtym rzedku przycisko, to ja wykrec, jest centralnie na srodku we wnece wkret na krzyzak i jak wyjmiesz te poleczke obok przyciskow tu juz masz latwiej bo mozesz sobie od tylu pomoc wypychajac t przyciski na zewnatrz
jezeli jest caly rzadek przyciskow to jest napewno problem, bo te blaszki rozporowe wlasnie utrudniaja wyjecie przyciskow
jezeli np masz tam poleczke obok wtym rzedku przycisko, to ja wykrec, jest centralnie na srodku we wnece wkret na krzyzak i jak wyjmiesz te poleczke obok przyciskow tu juz masz latwiej bo mozesz sobie od tylu pomoc wypychajac t przyciski na zewnatrz
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Ja także się podepnę z pytaniem. Ostatnio wywaliło mi bezpiecznik od kierunkow i wycieraczek. zmieniłem działało 1 dzień , włączyłem kierunek w lewo , strzeliło i zaczał brzeczęć przekaźnik , okazało się ze do wymiany. Dziś założyłem nowy i po jakimś czasie zrobiło się tak , że światła awaryjne nie działają , przycisk od nich świeci (przy wywalonym bezpieczniku przestawał) orientujecie się co to może być ?
[ Dodano: 2013-12-08, 22:57 ]
Jednak okazało się , że jest jeszcze inny bezpiecznik od awaryjnych , już naprawione.
[ Dodano: 2013-12-08, 22:57 ]
Jednak okazało się , że jest jeszcze inny bezpiecznik od awaryjnych , już naprawione.