Witam,
w mojej audi od kupna nie było radia. Postanowiłem zakupić takowe. Przy podłączaniu kabli zorientowałem się, że nie ma kabla od napięcia po przekręceniu stacyjki. Nie chcę żeby radio ciągle grało bo mi aku padnie .
Macie jakiś pomysł skąd pociągnąć napięcie po przekręceniu stacyjki do radia i kabla sterującego wzmacniaczem?
[B4] 93 Kombi - 1.9 tdi Brak kabelka do radia. Co zrobić?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Dzieki BorysTDI. Mam nadzieje że się uda coś wykombinować. Bo ciagle włączony wzmacniacz? No nie bardzo.
Wyczytałem, że ciągle włączony wzmacniacz i radio, jednak rozładuja akumulator.
Ktoś ma jeszcze jakies sugestie jak podciagnąć kabel napiecia po przekręceniu stacyjki, którego w wiązce do radia niema?
Jutro będę próbować sposób BorysaTDI, obym znalazł taki kabel
[ Dodano: 2013-12-02, 19:59 ]
BorysTDi dzieki za pomoc, moj akumulator tez Ci dziekuje. Wszystko dziala jak powinno. Temat do zamkniecia.
BorysTDi dzieki za pomoc, moj akumulator tez Ci dziekuje. Wszystko dziala jak powinno. Temat do zamkniecia.
Wyczytałem, że ciągle włączony wzmacniacz i radio, jednak rozładuja akumulator.
Ktoś ma jeszcze jakies sugestie jak podciagnąć kabel napiecia po przekręceniu stacyjki, którego w wiązce do radia niema?
Jutro będę próbować sposób BorysaTDI, obym znalazł taki kabel