[80 B4 2.6 ABC] Maglownica- jak wymontować???
- radek kocio
- Forum Audi 80
[80 B4 2.6 ABC] Maglownica- jak wymontować???
Witam! Mam niewielkie przecieki na maglownicy i chcę to poprawić ale jak ją wydobyć? Parzyłem i tak sie zastanawiam czy silnika nie trza będzie wyjmować bo tam wcale nie ma miejsca żeby cokolwiek zrobić, może ktoś przerabiał ten temat i wie jak to sie robi niech pomoże bo nie lubię jak mi cieknie :evil: każda informacja się przyda
- radek kocio
- Forum Audi 80
[quote="radek kocio"]czyli jak pokombinuje to wyjmę? Co i gdzie trzeba odkręcić żeby ją wyjąć. Odosnie samej maglownicy może ktoś wymieniał uszczelnienia i pokieruje mnie jak to zrobić :?:[/quot
co do uszczelniania to slyszalem rozne opinie a wiekszosc byla ze nie oplaca sie regenerowac bo i tak po miesiacu dwuch pusci ale jak to jest naprawde to ci nie powiem bo nie chce cie wprowadzic wblad. moze sproboj poszukac cos na forum golfa lub passata bo gdzies to wlasnie tam widzialem. a co do przykrecenia to ci zabardzo nie wyjasnie bo nie dawno co zakupilem audi i tak daleko jeszcze nie zagladalem, ale napewno bedziesz musal przegluby powybijac drzek od kierownicy odkrecic przewody od wspomy i jak dobrze pamietam w pasacie to na 4 srubach sie trzymala.
co do uszczelniania to slyszalem rozne opinie a wiekszosc byla ze nie oplaca sie regenerowac bo i tak po miesiacu dwuch pusci ale jak to jest naprawde to ci nie powiem bo nie chce cie wprowadzic wblad. moze sproboj poszukac cos na forum golfa lub passata bo gdzies to wlasnie tam widzialem. a co do przykrecenia to ci zabardzo nie wyjasnie bo nie dawno co zakupilem audi i tak daleko jeszcze nie zagladalem, ale napewno bedziesz musal przegluby powybijac drzek od kierownicy odkrecic przewody od wspomy i jak dobrze pamietam w pasacie to na 4 srubach sie trzymala.
- radek kocio
- Forum Audi 80
- radek kocio
- Forum Audi 80