[B4 All] Rezanko podłokietnika.
[B4 All] Rezanko podłokietnika.
Chciałbym podzielić się z wami swoim małym REZANKIEM !!!
Oto małe foto-story!!!
Podłokietnik zakupiony na allegro:
1.Do zamontowania podłokietnika potrzebny będzie demontaż tunela między siedzeniami! Jednak przed tym musimy sobie przyłożyć i zaznaczyć w którym miejscu będzie się znajdował nasz podłokietnik. Następnie odkręcamy 2 śruby które widoczne są na fotkach poniżej:
Oto nasz podłokietnik i tunel:
2. Aby je ze sobą połączyć należy zaopatrzeć sie w śrubki najlepiej z wiertłem i śrubokręt. (Niestety w sklepie dostałem tylko srebne czarnych nie było! :cry: )
Jeśli wszystko zostało dobrze zaznaczone (mowa o tym była w punkcie 1.) i przymocowane efekt końcowy powinien wyglądać nastepująco!!!:
3. Teraz wystarczy tylko założyć spowroten TUNEL na swpje miejsce, przykręcić spowrotem 2 śrubki i cieszyć sie z komfortu podczas jazdy do pracy!!!
=================================================================================================
OTO KILKA FOTEK KOńCOWEJ PRACY!
Kosztorys i czas pracy:
Podłokietnik- 55 zl. z przesyłką
śruby - 1,86 za 25 szt. :mrgreen:
czas kompletnego zamontowania -30-45 min.
CHWILE NIEZAPOMNIANE!!!
wielkie podziekowania dla kolegi mum1n który służył pomocą!!!
Pozdrawiam
szkodnik
Ps. temacik przeniesiony z działu "tuning wizualny"
Myślę że nie złamałem zadnego punktu regulaminu przenosząc go w odpowiednie miejsce jakim jest ten dział wkoncu po to powstało <mikolaj>
Oto małe foto-story!!!
Podłokietnik zakupiony na allegro:
1.Do zamontowania podłokietnika potrzebny będzie demontaż tunela między siedzeniami! Jednak przed tym musimy sobie przyłożyć i zaznaczyć w którym miejscu będzie się znajdował nasz podłokietnik. Następnie odkręcamy 2 śruby które widoczne są na fotkach poniżej:
Oto nasz podłokietnik i tunel:
2. Aby je ze sobą połączyć należy zaopatrzeć sie w śrubki najlepiej z wiertłem i śrubokręt. (Niestety w sklepie dostałem tylko srebne czarnych nie było! :cry: )
Jeśli wszystko zostało dobrze zaznaczone (mowa o tym była w punkcie 1.) i przymocowane efekt końcowy powinien wyglądać nastepująco!!!:
3. Teraz wystarczy tylko założyć spowroten TUNEL na swpje miejsce, przykręcić spowrotem 2 śrubki i cieszyć sie z komfortu podczas jazdy do pracy!!!
=================================================================================================
OTO KILKA FOTEK KOńCOWEJ PRACY!
Kosztorys i czas pracy:
Podłokietnik- 55 zl. z przesyłką
śruby - 1,86 za 25 szt. :mrgreen:
czas kompletnego zamontowania -30-45 min.
CHWILE NIEZAPOMNIANE!!!
wielkie podziekowania dla kolegi mum1n który służył pomocą!!!
Pozdrawiam
szkodnik
Ps. temacik przeniesiony z działu "tuning wizualny"
Myślę że nie złamałem zadnego punktu regulaminu przenosząc go w odpowiednie miejsce jakim jest ten dział wkoncu po to powstało <mikolaj>
Witam!Ja u siebie założyłem ten uniwersal i jest bardzo zadowolony.http://www.allegro.pl/item262128725_262128725.html
Tylko zamiast wkrętów dałem śruby i spore podkładki w tunelu od srodka aby nie pękał plastik.
Tylko zamiast wkrętów dałem śruby i spore podkładki w tunelu od srodka aby nie pękał plastik.
Dokładnie tak jak napisał szkodnik sam sobie ustalasz miejsce montażu,a poza tym mi nie przeszkadza przy zaciąganiu ręcznego,proponuję koledzy aby przykręcać do tunelu śrubkami i dawac wieksze podkładki bo jednak ten plastik jest dość cienki a ma to nam służyć długo więc lepiej żeby nic nie pękło(szkoda tunelu).A jaka wygoda ocenicie sami ja jestem bardzo zadowolony. :mrgreen: