zapraszam do moster garage a może i Manfred19 wpadnie to zrobimy wspólne rezanie :mrgreen:Przemas80 pisze:DEDHI gleby raczej nie będzie bo jeżdzę z rodziną to taczki nie chce mieć,może wpadnę kiedy "tam gdzie kończą się Reguły hyhy" <ok>DEDHI pisze:Przemas80 do czarnego fajnie się prezentują pomarańczowe kierunki. Blenda od 90ki robo robotę, zresztą jak i zderzak z przodu ... Muszę sobie kiedyś taki ustrzelić ale zawsze bywają w chorych pieniądzach...Fajna ta twoja furka, fajnie wyposażona a silniczek musi fajnie gadać bez katów :mrgreen: A powiedź mi planujesz ją bardziej zglebić?
[Audi 80 B4 2.8 V6 Avant] "Czarna Inez"
Dedhi Manfred19 to teraz czasu po głowie się nie ma jak podrapać wiem bo gadałem z nim jak będę w okolicy gdzieś twojej to się zgadamy <ok>DEDHI pisze:zapraszam do moster garage a może i Manfred19 wpadnie to zrobimy wspólne rezanie :mrgreen:Przemas80 pisze:DEDHI gleby raczej nie będzie bo jeżdzę z rodziną to taczki nie chce mieć,może wpadnę kiedy "tam gdzie kończą się Reguły hyhy" <ok>DEDHI pisze:Przemas80 do czarnego fajnie się prezentują pomarańczowe kierunki. Blenda od 90ki robo robotę, zresztą jak i zderzak z przodu ... Muszę sobie kiedyś taki ustrzelić ale zawsze bywają w chorych pieniądzach...Fajna ta twoja furka, fajnie wyposażona a silniczek musi fajnie gadać bez katów :mrgreen: A powiedź mi planujesz ją bardziej zglebić?
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg