[All] Jakie auta mieliśmy wcześniej
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
wcześniej był Fiat 126p w czarnym macie :mrgreen: , później Passat B2 1.6D '83 rok, złoty z brązowym wnętrzem, wyjątkowa wersja i wyposażenie jak na tamte lata min: klimatyzacja z elektryczną regulacją kierunku nawiewu (pierwszy climatronic), wspomaganie, szyberdach, licznik z ekonomizerem, ręczne rozdzielanie głośników, welurowe siedzenia z ori skórzanymi boczkami. Sprzedałem bo buda była w nieciekawym stanie i nie miałem gdzie i kiedy tego zrobić, do dzisiaj żałuje, że go sprzedałem ale inaczej bym nie kupił Audi i bym się tu nie znalazł
Nie chciałeś sobie zostawić tego dużego fiata? W środku wygląda na zadbanegoDaMaGe pisze: wiesz ... gdyby wyliczyć średnią wieku tych wszystkich samochodów ( + jeszcze jednego, którego zapomniałem tu dodać ), to da to rocznik młodszy niż aktualne AUDI aczkolwiek nie zamieniłbym się już z przeszłością
trochę czasu go miałem tego ( tego waniliowego ), ale dostałem dobrą propozycję cenową za niego i się skusiłem. Kupiony od 1 właściciela z rocznika 1919 w stanie idealnym ( 34.000 km przebiegu i przez 28 lat serwisowany w ASO FIATA ze wszystkimi pieczątkami ), woziłem nim do ślubów nawet. Bywałem nim pare razy w KRK na KKNie, zawsze miło KRK wspominam.szendli pisze:Nie chciałeś sobie zostawić tego dużego fiata? W środku wygląda na zadbanegoDaMaGe pisze: wiesz ... gdyby wyliczyć średnią wieku tych wszystkich samochodów ( + jeszcze jednego, którego zapomniałem tu dodać ), to da to rocznik młodszy niż aktualne AUDI aczkolwiek nie zamieniłbym się już z przeszłością