[All B3/B4] Wymiana nagrzewnicy
pierwsza ok roku nawet nie cały rok a ta cos chyba ok 1,5-2 lata dokladnie nie pamietam dzis mnie tknelo pojechalem kupilem nissenns szybko zdemontowalem deske i sie potwierdzily moje obawy dół nagrzewnicy robil sie wilgotny wiec wymianka jutro zalozyc deske reszte pierdółek wymiana przy okazji płynusmaqosz pisze:tomek1982, a ile Tobie pochodziła ? Pierwszą też miałeś FEBI i ile chodziła ?
dałem coś ok 110 zł ale cena sie nie sugeruj bo kupywałem w takim sklepie gdzie ceny zawsze sa troche wyzsze chcialem behra ale nie maja dostepu do takiej.smaqosz pisze:a ile dałeś za nissensa ?? No ja właśnie tak się też zastanawiam nad nią albo BEHRA
jutro rano jeszcze posprzatac syf po wymianie i mozna smigac juz
to dotyczy tylko raczej wersji bez klimy. w wersji z klimą w tym właśnie miejscu jest parownik.kamsta pisze:Da się zrobić klapę ciepło zimne bez zdejmowania dechy. Trzeba tylko wyciągnąć element doprowadzający powietrze do nagrzewnicy. I w ten czas jest dostęp do klapy. Przypuszczam że jak trochę podważy się zespół grzewczy to i klapę się wyciągnie na stół. Łatwiej będzie ja naprawić.