Audi B4 cabrio 1,9 TDI
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Dzięki
Co do auta parę zmian by się przydało ale zobaczymy co czas i (...) pokaze

Co do auta parę zmian by się przydało ale zobaczymy co czas i (...) pokaze

Ostatnio zmieniony 21 gru 2013, 19:56 przez Aleksandraa, łącznie zmieniany 1 raz.
trafiłem i ja tutaj przypadkowo, powiem że auto ciekawe i na pierwszy rzut oka ładnie utrzymane, co do wnętrza, to robota profi, i dobrze wykonana, jednak ja Patrzą na wnętrze odczuwam lekki przesyt, może dlatego że ja nie trawię skóry w aucie oprócz kierownicy i dźwigni hamulca i zmiany biegów.
do ciekawego/unikalnego wnętrza pasowałby nietypowy swap.
polecam 2.5TDI, jak już pojeździsz z takim silnikiem to nie sądzę abyś chciała wrócić do 1.9 nawet PD, ja teżkiedyś miałem ochotę na PD ze względu na ciekawą kulturę pracy sinlika, ale to było zanim się zetknąłem z 2.5TDI R5.
mam w C4 i postanowiłem włożyć do coupe co też zresztą zostało dokonane, jednak że niestety nie dane mi było się nacieszyć, gdyż inny użytkownik drogi się zagapił i zechciał zaparkować mi w bgażniku.
P.S.
moje auto może byćna sprzedaż. zzostało ładnie uporządkować elektrykę, i zmienić wtryskiwacze n a 230-tki a silnik zacznie generować moc około 230KM i 450Nm to juz by uczyniło z bezdasznika małą rakietę, zdolną dopiec nie jednej nawet doładowanej i mocnej benzynie, przy nadal małym spalaniu rzędu 5-6l w trasie przy niezbyt delikatnej jeździe.
nie ukrywam że nawet w przy padku sprzedaży w nowym aucie też zagości R5 ale jużz potencjałem na 300KM+
Pozdrawiam i życzę utrzymania dobrego kursu w modyfikacjach auta?
P.S. jakie granie w aucie się znajduje?
do ciekawego/unikalnego wnętrza pasowałby nietypowy swap.
polecam 2.5TDI, jak już pojeździsz z takim silnikiem to nie sądzę abyś chciała wrócić do 1.9 nawet PD, ja teżkiedyś miałem ochotę na PD ze względu na ciekawą kulturę pracy sinlika, ale to było zanim się zetknąłem z 2.5TDI R5.
mam w C4 i postanowiłem włożyć do coupe co też zresztą zostało dokonane, jednak że niestety nie dane mi było się nacieszyć, gdyż inny użytkownik drogi się zagapił i zechciał zaparkować mi w bgażniku.
P.S.
moje auto może byćna sprzedaż. zzostało ładnie uporządkować elektrykę, i zmienić wtryskiwacze n a 230-tki a silnik zacznie generować moc około 230KM i 450Nm to juz by uczyniło z bezdasznika małą rakietę, zdolną dopiec nie jednej nawet doładowanej i mocnej benzynie, przy nadal małym spalaniu rzędu 5-6l w trasie przy niezbyt delikatnej jeździe.
nie ukrywam że nawet w przy padku sprzedaży w nowym aucie też zagości R5 ale jużz potencjałem na 300KM+
Pozdrawiam i życzę utrzymania dobrego kursu w modyfikacjach auta?
P.S. jakie granie w aucie się znajduje?
trafiłem tu przez arwam, bo coś nowego napisane wiec klikam a tu pyk deskorolka :mrgreen: powiem tak środek robi robotę jako że dużo pracy włożone w to oraz diengów aczkolwiek tak jak przedmówca za dużo i wg mnie zlewa się z drewnem za bardzo no i kolor skóry bardziej mi na (bawaria motors podchodzi ) , ale to są gusta a o nich sie nie dyskutuje :mrgreen: tak więc bezawaryjności no i wiecej modów <ok>
p.s Chips wpada ?
bo z 1Z potrafi też swoje :mrgreen:
p.s Chips wpada ?

-
- Forum Audi 80
elbula pisze:na pewno orginalny ,egzemplaż dzieki środkowi unikatowy ,jakoz w przyszłosci chce kabrio ciekawi mnie ile ten srodeczek kosztował
koszty szycia całego środka tak jak u mnie trzeba liczyc w granicach 8 - 10 tyś
[ Dodano: 2013-12-11, 22:57 ]
P.S. jakie granie w aucie się znajduje?[/quote]
Jeżeli chodzi o granie to skrzynka w bagazniku jakas sie znajduje szału może nie ma ale wazne ze gra jak gra

Wertyn pisze: takie podejście mi się podoba, żeby się nie przechwalać co tam gra i nie wiadomo jaka by to firma nie była. bo chodzi o to , że gra i jest dobrze, nie ważne co <ok>
Wertyn, ja też nie mam podejścia takiego żeby się przechwalać tym co mam choć nie którzy tak to odbierają, tylko mniej więcej daje to podgląd na klase sprzętu, co niestety w tym wypadku w 90% ma przełożenie na to jak zagra.
bo nie liczy się ilość a jakość...