[Częstochowa] Spoty Czę100chowskie
Panowie w związku z tym, że jest jakiś odzew a pogoda jeszcze nie najgorsza proponuję spotkanie organizacyjno-zapoznawcze jaka data ? Osobiście zaproponowałbym dwa terminy do wyboru - miejsce: parking pod Halą na Zawodziu
sobota godz 21:30
niedziela godz. 18:00
podpisywać się pod terminem który odpowiada
Jak będę to bez znaczenie czy to sobota czy niedziela:) chętnie zajrzę bo dawno nie bylemRybson91 pisze:Panowie w związku z tym, że jest jakiś odzew a pogoda jeszcze nie najgorsza proponuję spotkanie organizacyjno-zapoznawcze jaka data ? Osobiście zaproponowałbym dwa terminy do wyboru - miejsce: parking pod Halą na Zawodziu
Sobota mi odpowiada bardziej, a chętnie bym się zjawił, bo tak jak pisałem wcześniej dopiero od niedawna jestem użytkownikiem 80-tki.
P.S. Przepraszam, bo temat nie odpowiedni, ale nie wiem gdzie jeszcze szukać ludzi z Cz-wy. Zna ktoś jakiś serwis w Czewie albo bliskich okolicach, gdzie ustawili by mi kąt zapłonu w silniku ABK? bo nie ukrywam, że są z tym pewne problemy.
P.S. Przepraszam, bo temat nie odpowiedni, ale nie wiem gdzie jeszcze szukać ludzi z Cz-wy. Zna ktoś jakiś serwis w Czewie albo bliskich okolicach, gdzie ustawili by mi kąt zapłonu w silniku ABK? bo nie ukrywam, że są z tym pewne problemy.
kolego jedz do magika Marcin firma Wega ulica hutników masz tu nr zadzwoń i pogadaj - 602 829 530pawel_G pisze:Sobota mi odpowiada bardziej, a chętnie bym się zjawił, bo tak jak pisałem wcześniej dopiero od niedawna jestem użytkownikiem 80-tki.
tak czy siak oficjalna reaktywacja na wiosnę ! do tego czasu zbierajmy siły i zachęcajmy innych właścicieli 80 z miasta i okolic oczywiście również do rejestrowania się na forum
Ostatnio zmieniony 14 gru 2013, 23:11 przez Rybson91, łącznie zmieniany 1 raz.