olej może brać także z innych powodów a tak samo może ubywac płyn chłodniczych. Dlatego jak wspomniales każdy mechanik ma swoje zdanie na ten temat. Spaliny nie idą do układu chłodzenia? Albo płyn nie dostaje się do cylindrów?
Co zalegalizowania instalacji lpg to przede wszystkim trzeba mieć ważna butle najlepiej nie starsza niż 3 lata. Pozostałe papiery bez problemu wypisze gazownik za kilka stowek.
[B4, ABT] Instalacja gazowa - sens montażu LPG
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Bylem u mechanika i zrobi mi cala glowice itd. Wiec bede wiedzial ze mam juz wszystko zrobione o wtedy gaz moge zakladac i to nie jakis uzywany tylko nowy z gwarancja.
[ Dodano: 2013-12-13, 10:22 ]
Powiem tak, mechanik wycenił mi naprawę całej głowicy ze wszystkim co jest możliwe, żebym poźniej mógł załóżyć gaz, i cena wynosi 700zł
Teraz się zastanawiam czy warto jest te pieniądze inwestować w stare auto czy po prostu nie sprzedać i kupić inne. Mam na myśli audi a3
[ Dodano: 2013-12-13, 10:22 ]
Powiem tak, mechanik wycenił mi naprawę całej głowicy ze wszystkim co jest możliwe, żebym poźniej mógł załóżyć gaz, i cena wynosi 700zł
Teraz się zastanawiam czy warto jest te pieniądze inwestować w stare auto czy po prostu nie sprzedać i kupić inne. Mam na myśli audi a3
-
- Forum Audi 80