[B4 quattro] Wymiana mostu z B4 na a4B5
[B4 quattro] Wymiana mostu z B4 na a4B5
Witam, mam pytanie gdyz w dalszym ciagu nie moge sie uporac z wyjacym mostem, a dostanie mostu o oznaczeniu CAV jest nie mozliwe.Dowiedzialem sie ze most z A4B5 o oznaczeniu DAJ ma to samo przelozenie.Moje pytanie jest takie czy bez problemu podejdzie ten most do B4 i co z blokada tylnego mostu da sie przelozyc? Jak ktos wie cos na ten temat to prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 gru 2013, 18:45 przez SASZA A1, łącznie zmieniany 4 razy.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Most z B5 podejdzie, jest mała różnica szerokości, jest troche inaczej wyprofilowany, ale tą różnicę powinien zniwelować przegub wewnętrzny. W obudowie dyfra B5 nie ma miejsca na blokadę mechaniczną, ale możesz spróbować przełożyć wnętrze do swojego dyfra.SASZA A1 pisze:Witam, mam pytanie gdyz w dalszym ciagu nie moge sie uporac z wyjacym mostem, a dostanie mostu o oznaczeniu CAV jest nie mozliwe.Dowiedzialem sie ze most z A4B5 o oznaczeniu DAJ ma to samo przelozenie.Moje pytanie jest takie czy bez problemu podejdzie ten most do B4 i co z blokada tylnego mostu da sie przelozyc? Jak ktos wie cos na ten temat to prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
Miałem ostatnio taki dyfer przy dyfrze od B4 i sobie porównywałem.
Pozdro