[all]Dobór wzmacniacza do suba
[all]Dobór wzmacniacza do suba
Witam posiadam suba hifonics zeus1254 1000Wmax 500rms w obudowie closed. niestety jego moc mnie nie zadowala (kuzyn ma suba U.S BLASTER 350rms w BR i gra głośniej) . Sądze że to wina wzmaka jest to sony 2200GTX który ma także moc 500RMS w mostku. co o tym myślicie?
- M4teusz
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Jeśli wzmacniacz jest sprawny i faktycznie ma 500 RMS'u czyli tyle ile potrzebuje twój głośnik to problemu musisz szukać gdzie indziej tj. litraż obudowy dobrany pod głośnik, odpowiednie wygłuszenie skrzyni wewnątrz, przewody RCA oraz zasilające, a może ten głośnik powinien pracować w obudowie Bass Reflex?
Peiying wiadomo co to za firma... wzmaka wlasnie sprawdzilem u kumpla w aucie gra tak jak nalezy, więc wydaje mi sie że to wina skrzynki bo ma wymiary takie:
wysokość: 35cm
szerokość: 40cm
głębokość: góra 25cm dół 35cm
Wydaje mi się że to za mało lub głośnik powinien być w skrzyni BR lub obrócony bo głośniki bez logo montowane są w skrzyniach koszem do frontu.
Mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu odpowiedniego litrazu dla skrzyni BR?
wysokość: 35cm
szerokość: 40cm
głębokość: góra 25cm dół 35cm
Wydaje mi się że to za mało lub głośnik powinien być w skrzyni BR lub obrócony bo głośniki bez logo montowane są w skrzyniach koszem do frontu.
Mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu odpowiedniego litrazu dla skrzyni BR?