Audi 90 quattro 20v
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Audi 90 quattro 20v
w sumie tak jak w opisie...
Audi 90 quattro 2.3 20V 7A
Rok 1991, ozn 8A
Wyposażenie
-skóra (w pakiecie ze spojlerem)
-ABS
-podgrzewane fotele
-skórzana kierownica
-tempomat
-klimatronic w sumie nie sprawny
-centralny zamek
-AC/BC
-dodatkowe zegary
-roleta tylnej szyby
-ciemne lampy tył oryginał Hella
-zestaw na narty
-kute wahacze
-dwutłoczkowe zaciski
-spryskiwacze przednich reflektorów
-elektryczne szyby x4
-elektryczne lusterka
tak było jak kupiłem:
A potem powoli zacząłem coś działać, naprawiać zmęczoną elektrykę - dzięki Alus założyłęm oryginalne koła, skompletowałem brakujące osłony pod maską, pomalowany troszkę silnik został, przyciemnione lampy z przodu oraz zregenerowane odbłyśniki, zmieniona podsufitka... Powolutku, aby do przodu
Auto jeszcze wymaga wiele pracy, serca, pieniędzy - tego akurat nigdy nie ma. Ale powolutku do przodu.
Audi 90 quattro 2.3 20V 7A
Rok 1991, ozn 8A
Wyposażenie
-skóra (w pakiecie ze spojlerem)
-ABS
-podgrzewane fotele
-skórzana kierownica
-tempomat
-klimatronic w sumie nie sprawny
-centralny zamek
-AC/BC
-dodatkowe zegary
-roleta tylnej szyby
-ciemne lampy tył oryginał Hella
-zestaw na narty
-kute wahacze
-dwutłoczkowe zaciski
-spryskiwacze przednich reflektorów
-elektryczne szyby x4
-elektryczne lusterka
tak było jak kupiłem:
A potem powoli zacząłem coś działać, naprawiać zmęczoną elektrykę - dzięki Alus założyłęm oryginalne koła, skompletowałem brakujące osłony pod maską, pomalowany troszkę silnik został, przyciemnione lampy z przodu oraz zregenerowane odbłyśniki, zmieniona podsufitka... Powolutku, aby do przodu
Auto jeszcze wymaga wiele pracy, serca, pieniędzy - tego akurat nigdy nie ma. Ale powolutku do przodu.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
no paru rzeczy brakuje... w sumie dwóch - szyberdachu i elektrycznych foteli :mrgreen:Roman_S pisze:Piękna sztuka a wyposażenie powala na kolana
no wypadało pokazać, prędzej czy później... chociaż wciąż nie powala na kolanaLeo pisze:No, w końcu pokazałeś autko Jak widać, autor ma koncept na to auto i chwała że się go trzyma
gdzieś coś takiego miałem...Roman_S pisze:Jeśli mozna to zrób może zdjęcie wnętrza jakieś takie bardziej ogólne i tak ,zeby było widać ten materiał na podsufitce ,ale nie z bliska
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Pomieszaj czarny z bordo - u mnie wyszło zajefajnie choć słyszałem tez wiele marudzeń. Mimo wszystko warto wybrac welur lub alkantarę na sufit i słupki - robi się przytulniej.ziemor pisze:nową podsufitkę wraz ze słupkami pod kolor mojej tapicery czyli bordo !!!
W przypadku tej 90tki pomysł na materiał jest fajny ale mi brakuje koloru który przełamuje tą oczo..ebność.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
zima podobno jest, ciemno i w ogóle... chociaż widziałem dziś, że bazie zaczynają pąki puszczać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Roman_S pisze:A w świetle dziennym?
no irytowało mnie już to czochranie głową szmaty zwisającej z sufitu... :->ziemor pisze:Tapicerka niezła - też mnie to czeka
ziemor pisze:Gratki że zrobił tapicerę środkowych słupków materiałem - super choć ja może bym wybrał inny materiał
materiał ten sam co na suficie, marudnych nie brakowałobloku pisze:słyszałem tez wiele marudzeń.
wiesz, chyba jednak przyjadę na tą grabinę, sam zobaczysz, że nie jest oczotentegotamtego. Mimo wszystko na tych zdjęciach nie widać efektu jaki jest w rzeczywistości, poza tym, nie jest tak oczotentegotamtego.bloku pisze:W przypadku tej 90tki pomysł na materiał jest fajny ale mi brakuje koloru który przełamuje tą oczo..ebność.
jest bardzo przytulno, a co lepsze, ciekawsze i milsze - jest ciszej w aucie, pomimo wiecznegoi braku końcowego tłumika :mrgreen:bloku pisze:robi się przytulniej
i jakieś tam fotki detali - połączenie czarnego plastiku z oklejonym, bo szyty materiał nigdzie nie był...
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
hahahahakrótki pisze:Jak poczytać opinie kolegów, to taki samochód to tragedia...
Ktoś napisał że 7A nie ma dźwięku i nie jedzie...
teraz napęd pedalski...
Pozdrawiam ośki i 4 cylindry
a ja powiem tak:
- samochód to tragedia - części nie ma, jak już są, to cholernie drogie, wygodne to nie jest, ładne też nie - ale za to wszytsko go kocham
- 7a nie jedzie, dźwięku też nie ma, to zwykła kosiarka, wolę zwykle 10v, albo przy dobrych wiatrzach 10vT, 20v nie brzmi - chociaż w zakresie 5000-7200 całkiem przyjemnie gra, tylko szkoda, że odcięcie ma pedalskie
- napęd jaki jest, każdy widzi - pedalski bo drogi, latem w słoneczną pogodę raczej bezużyteczny... Ale zimą... cóż, kto ma, ten wie 8-)