Chciał bym przedstawic wam moją prawie świeżo zakupioną Audi 80 Competition w kolorze czarny Vulcan :lol:
Silnik o oznaczeniu ACE 2,0 16V 140km, w standardzie napęd quattro, kierownica S2, klimatyzacja, 4 elektryczne szyby, centralny zamek, obnizone zawieszenie takie jak w modelu S2, oraz felga 16 cali o specjalnym wzorze, dedykowana do tego modelu

Samochodzik kupiłem 7-go Grudnia 2013 :)Jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego a pojechałem po nią 330 km pod Białystok

Przedstawiam jeszcze fotki z aukcji

Jak widac w samod był kiedyś delikatnie uderzony w okolice prawej lampy ponieważ zdeżak nie jest oryginalny

Kupując compi liczyłem się że bedzie trzeba do niej trochę dołożyc, a wiec to co w niej zrobiłem do tej pory :
-tarcze tył, klocki tył regeneracja zacisków
-wszystkie silentblock-i
-końcówki drążków kier.
-kompletny rozrząd
-wszystkie filitry
-wszystkie paski
-założyłem xenony :mrgreen:
-kupiłem głośniki na przód i tył (narazie aby coś grało)
Jak widac na pierwszych zdjęciach Compi miała z tyłu mały znaczek "quattro" od A6 a z przodu na atrapie nie było nic

A wiec znalazłem znaczki na szrocie i zakupiłem komplet :mrgreen:
troszkę pasty do zębów(nie miałem polerskiej) i udało się fajnie znaczki doczyścic

Tylną końcówkę wydechu wyczyściłem przy pomocy specjalnych ściereczek do czyszczenia balustrad z nierdzewki

A teraz troszkę środka

I te zegary które w quattro zawsze mi się chole*nie podobały ! <ok>
I serducho <3
Silnik nigdy nie widział gazu, bynajmniej nie ma żadnych śladów że kiedykolwiek w tym samochodzie LPG było

Mam nadzieje ze wam się podoba

Będę dodawał na bierząco

Pozdro