Audi 80 B4 by D_I_E_G_O (edycja 2)
Audi 80 B4 by D_I_E_G_O (edycja 2)
Witam Wszystkich!
Chciałem przedstawić Wam moją Audi 80 B4. Autka poszukiwałem od lipca - zjeździłem trochę PL (bez pozytywnego skutku) za tą jedyną, ale los okazał się przewrotny - na tą odpowiednią natrafiłem przypadkowo w październiku u swojego znajomego, który sprowadził ją z Niemiec i od razu się zakochałem
Teraz trochę o głównej bohaterce tematu:
Audi 80 B4 z 1993 r. - praktycznie seria
Silnik: ABT 90 KM
Elektronika + Audio: elektryczny szyberdach, elektryczne lusterka, ABS, CZ, radio MP3 Blaupunkt + radio CB MK3 z anteną TTI
Dodatkowe wyposażenie: WK, aluminiowe felgi 15"
Obecnie jestem na etapie doboru odpowiedniej instalacji LPG. O prowadzonych modyfikacjach itp. będę na bieżąco informował.
Miłego oglądania - pozdrawiam!
Chciałem przedstawić Wam moją Audi 80 B4. Autka poszukiwałem od lipca - zjeździłem trochę PL (bez pozytywnego skutku) za tą jedyną, ale los okazał się przewrotny - na tą odpowiednią natrafiłem przypadkowo w październiku u swojego znajomego, który sprowadził ją z Niemiec i od razu się zakochałem
Teraz trochę o głównej bohaterce tematu:
Audi 80 B4 z 1993 r. - praktycznie seria
Silnik: ABT 90 KM
Elektronika + Audio: elektryczny szyberdach, elektryczne lusterka, ABS, CZ, radio MP3 Blaupunkt + radio CB MK3 z anteną TTI
Dodatkowe wyposażenie: WK, aluminiowe felgi 15"
Obecnie jestem na etapie doboru odpowiedniej instalacji LPG. O prowadzonych modyfikacjach itp. będę na bieżąco informował.
Miłego oglądania - pozdrawiam!
- GreenNatural
- Forum Audi 80
Wertyn pisze:kolega chciał powiedzieć, że brzydalszaakaal pisze:fajna, zadbana sztuka... <ok>
:mrgreen: aha To teraz rozumiem co "poeta miał na myśli" - trochę inaczej interpretowałem słowa kolegi szaakaal
hmmm:Wertyn pisze:już coś zrobiłeś w niej? jakieś postępy?
1) zaserwowałem autku porządne czyszczenie, odkurzanie, woskowanie i smarowanie przed zimą - następnie Audiczka została wprowadzona do garażu i przykryta kocykami (zdjęcie dodam niebawem) - nie planuję wyjazdów w zimie - chyba, że już naprawdę mnie przyciśnie;
2) wstępnie jestem umówiony bliżej wiosny na montaż jakiegoś sensownego LPG;
3) z modów przy aucie jakie chciałbym zrobić (o ile nic nie wyskoczy) to :
a) rozglądam się za ciekawymi alusami 16", 17";
b) zestawem obniżającym auto,
c) dodatkowo planuję lekko przydymić szybki - i to wszystko co chciałbym zmienić przy autku - to już prawie klasyk więc nie chcę dużo ingerować...