[B3 1,8] Jakie amortyzatory?
[B3 1,8] Jakie amortyzatory?
Siemka mam pytanko jakie polecacie amortyzatory czy tam wklady... Bo mi se wylal lwy przód i teraz bede mial zamiar wymienic oby dwa przednie i niewiem na jakie mam powiedzmy 100zł na sztuke czyli 200zł komplet przód możecie doradzić co wybrać? Jakieś wmiare dobre i tanie... Dzieki cya
Ostatnio zmieniony 20 lip 2007, 19:54 przez Liter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- krzysiek11
- Forum Audi 80
Kupiłem olejowe Bilsztajny - założyłem i kupa - na serwisie kwartał po wymianie pokazują 55-65% :shock:FranoF1 pisze:Bilstein :lol:
Może dlatego że mam coś nie tak z tylnymi kolumnami? Po prawej coś mi brzęczy na nierównościach, jakby ktoś strunę szarpał.
bilstein do bani niby taka rewelacja miala byc wczesniej sachsa mialem wywalilem je dobre myslac ze maja luz i mi zawiecha tlucze kupilem bilstein zalozylem i co po 2 miesiacach pare stopni mrozu i jeden zamarzla teraz nie trzyma jedna strona nic buja sie na samej sprezynie takie sa te bilstein padaka reklamowal nei bede bo nei mam czasu na to jezdzic czekac i miec auto bez amorow kupie sachsa lub kayaby
po 2 tyg nie ma czego oceniac ze by byly zrobione z nie wiadomo jakiego badziewia to po takim czasie najgorsze beda sprawne
ja kupujac bilstein sugerowalem sie wypowiedziami forumowiczow i ludzi w sklepie ktorych dobrze znam polecali i co wyszlo klapa pierwsze mrozy a amor sztywny zamarzl puscil szybko ale wiadomo co wrozylo ze dlugo nie pojezdze na szczescie i tak dosc dlugo wytrzymal od zimy do teraz.U kumpla ktory zakupil OPTIMALA dluzej wytrzymaly i po gorszym terenie jezdzil.ja zawsze ostroznie jezdzilem po bocznych drogach z dolami ale nic to nie dalo kaplica to ze padl amor to nic trudno tylko znowu dzien zmarnowany bedzie na wymiane tego
ja kupujac bilstein sugerowalem sie wypowiedziami forumowiczow i ludzi w sklepie ktorych dobrze znam polecali i co wyszlo klapa pierwsze mrozy a amor sztywny zamarzl puscil szybko ale wiadomo co wrozylo ze dlugo nie pojezdze na szczescie i tak dosc dlugo wytrzymal od zimy do teraz.U kumpla ktory zakupil OPTIMALA dluzej wytrzymaly i po gorszym terenie jezdzil.ja zawsze ostroznie jezdzilem po bocznych drogach z dolami ale nic to nie dalo kaplica to ze padl amor to nic trudno tylko znowu dzien zmarnowany bedzie na wymiane tego