Witam
W moim aucie zaistniała potrzeba wymiany przewodów WN. Szukałem jak najtańszej opcji z polecanych czyli NGK lub BERU. Z aukcji allegro i stron do dobierania wynika, że przewody do mojego coupe to RC-AD208. Są też RC-AD216 i na liście aut jest np. audi 90 z silnikiem NG 98 KW z takich lat jak moje coupe. Czy te przewody będą dobre ? Czym się różnią ?
Pytam ponieważ RC-AD216 są 2 razy tańsze niż RC-AD208. Jaka mogła być różnica w NG w 90 i coupe ?
[coupe NG] przewody WN problem
krótki miał rację, widocznie gdzieś w katalogach jest pomyłka, RC-AD216 pasują do NG. Dzięki za pomoc, z mojej strony temat wyczerpany <ok> <ok>
[ Dodano: 2014-03-19, 22:11 ]
Podnoszę temat, przewody wymienione 2,5 miesiąca temu zrobione może z 3000 km i pod maską pojawiło się disco. Czy to ewidentna tandeta jeśli chodzi o przewody ? Czy coś innego może mieć wpływ na przebicia ? Nie jest to jedna czy dwie iskierki, "świeci" się w 5-6 miejscach na raz, auto szarpie i zdarzyło mu się kichnąć. Jutro przewody idą na gwarancję, mam nadzieję że się uwiną i wymienią na sprawne. Jeśli nie to co ? BERU ?
[ Dodano: 2014-03-19, 22:11 ]
Podnoszę temat, przewody wymienione 2,5 miesiąca temu zrobione może z 3000 km i pod maską pojawiło się disco. Czy to ewidentna tandeta jeśli chodzi o przewody ? Czy coś innego może mieć wpływ na przebicia ? Nie jest to jedna czy dwie iskierki, "świeci" się w 5-6 miejscach na raz, auto szarpie i zdarzyło mu się kichnąć. Jutro przewody idą na gwarancję, mam nadzieję że się uwiną i wymienią na sprawne. Jeśli nie to co ? BERU ?