[B4 92r] Radio CONCERT II, a CHORUS II
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
- 12adriatexs15
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Silnik:
- Kontakt:
- 12adriatexs15
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Silnik:
- Kontakt:
- 12adriatexs15
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Silnik:
- Kontakt:
- 12adriatexs15
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Silnik:
- Kontakt:
- 12adriatexs15
- Forum Audi 80
Ja rozumiem, że chodzi o ori, bo i mi o to chodziło. Ale nie chcę nic piłować, ciąć itp. Jak będę miał radio w ręku i okaże się, że będzie wszystko ok, a kwestią sa 2mm na stronę to wtedy coś się pomyśli, ale nie jestm zwolennikiem tego typu modyfikacji.
Btw. na tym zdjęciu w 80 siedzi Concert i wszystko ładnie wygląda, chcę taki efekt uzyskać. zdjęcie
A tutaj zdjęćie Chorusa z B6 link
Btw. na tym zdjęciu w 80 siedzi Concert i wszystko ładnie wygląda, chcę taki efekt uzyskać. zdjęcie
A tutaj zdjęćie Chorusa z B6 link
1.sporo brakuje nie tylko po bokach...panel radia jest na tyle gruby ze radio wystaje i nie licuje sie z reszta..mimo wyciecia tych boczkow to nie wepchenie sie bo panel wewnatrz juz sie za piera o koszt wlacznikow..
tam tez trzeba docinac a i tak wychodzi to na styk i radio nie zlicowane.mowa o concert I
2.nie zagraja ci tylne glosniki bo radio ma przod wyjscia ze wzmacniacza w radiu a tylne glosniki powinny miec swoje wzmacniacze.jakiekolwiek mostkowania doprowadza predzej czy pozniej do uszkodzenia radia.
3.radia serii II sa juz na szynie CAN a wiec np-nie bedziesz mial podswietlenia,radio bedzie sie wylaczac co godzine.
da sie to obejsc kolejnym emulatorem za 200-300zl.
lub jakimis drutami w srodku radia co wczesniej czy pozniej znowu doprowadzi do uszkodzenia tegoż...
sumując..delta lub concert I zabawa w metaloplastyke.trzeba tez pamietać ze radia nie zetniemy wiecej bo za panelem od razu zaczyna sie metalowy stelaż...
tam tez trzeba docinac a i tak wychodzi to na styk i radio nie zlicowane.mowa o concert I
2.nie zagraja ci tylne glosniki bo radio ma przod wyjscia ze wzmacniacza w radiu a tylne glosniki powinny miec swoje wzmacniacze.jakiekolwiek mostkowania doprowadza predzej czy pozniej do uszkodzenia radia.
3.radia serii II sa juz na szynie CAN a wiec np-nie bedziesz mial podswietlenia,radio bedzie sie wylaczac co godzine.
da sie to obejsc kolejnym emulatorem za 200-300zl.
lub jakimis drutami w srodku radia co wczesniej czy pozniej znowu doprowadzi do uszkodzenia tegoż...
sumując..delta lub concert I zabawa w metaloplastyke.trzeba tez pamietać ze radia nie zetniemy wiecej bo za panelem od razu zaczyna sie metalowy stelaż...
- 12adriatexs15
- Forum Audi 80