Moje pierwsze własne auto- Audi 80 B4 2.0
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Ja miałem także problem auto zaczęło stopniowo łykać więcej gazu nawet do 16l. Fakt zimno raz 2 krótkie odcinki, ale pojechałem do gazownika wyregulował, potem wróciłem zalecił wymianę świec wymieniłem świecę, zmieniłem stację LPG ABT pali ma 10 w cyklu mieszanym jest dobrze, nie wiem czy ma to coś do tego ale jeszcze zmieniałem olej przechodziłem z 15 na 10w40 Mobil.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
:)
Witam wszystkich po długiej przerwie
Od tego czasu mam już zamontowany alarm, który dostałam od Gwiazdora <ok>
W końcu mam kluczyk "scyzoryk" i w końcu nie muszę celować po palcu by otworzyć drzwi i strasznie mi się to podoba :mrgreen:
Teraz zamierzam zakupić jakieś ładne felgi, by swoje zmienić na coś ładniejszego i ulepszyć letni setup.
Oponki mam 16", może macie jakiś pomysł co by mogło u mnie dobrze się prezentować?
Teraz jest tak:
Od tego czasu mam już zamontowany alarm, który dostałam od Gwiazdora <ok>
W końcu mam kluczyk "scyzoryk" i w końcu nie muszę celować po palcu by otworzyć drzwi i strasznie mi się to podoba :mrgreen:
Teraz zamierzam zakupić jakieś ładne felgi, by swoje zmienić na coś ładniejszego i ulepszyć letni setup.
Oponki mam 16", może macie jakiś pomysł co by mogło u mnie dobrze się prezentować?
Teraz jest tak:
kolega z forum sprzedaje borbety
https://audi80.pl/sprzedam-s-felgi-b ... t88589.htm
znajomy ma takie same na a4 b5 tylko 15'' i ładnie wyglądają <ok> na b4 też będą tym bardziej, że są większe :mrgreen:
https://audi80.pl/sprzedam-s-felgi-b ... t88589.htm
znajomy ma takie same na a4 b5 tylko 15'' i ładnie wyglądają <ok> na b4 też będą tym bardziej, że są większe :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Nowe ;)
Hej wszystkim.
Dawno mnie tutaj nie było i nie miałam jak napisać Wam i pokazać co się działo i zmieniało z moją audiczką a działo się :mrgreen:
Zacznę może od mycia silnika.
Miesiąc temu, w ładne, pogodne popołudnie zapadła decyzja o zrobieniu porządków również od środka
było taK:
i tak:
a jest tak <ok>
i
Dawno mnie tutaj nie było i nie miałam jak napisać Wam i pokazać co się działo i zmieniało z moją audiczką a działo się :mrgreen:
Zacznę może od mycia silnika.
Miesiąc temu, w ładne, pogodne popołudnie zapadła decyzja o zrobieniu porządków również od środka
było taK:
i tak:
a jest tak <ok>
i