[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Do Olsztyna chyba nie dojechałeś hehehe.Arteriusz pisze:acz kolwiek zauważyłem że za Mławą sie już skręca na OLEK to dziury sa
Myślałem ale funduszy brak w sumie na grube koła.Maciek_B4 pisze:a nie myślałeś nad kołami z porsche ?
Może inaczej. Dla mnie nie ma sensu pchać nie wiadomo jak drogich kół.
Wolę kupić coś do klasycznego do max 1.5koła a resztę przeznaczyć w auto.
A że już tego patałajstwa mam tyle że tomkom się brecha że jak tuptusie zrobią mi piwnice to będą mieli balet na rok.
Wpadła zima jak zapewne u większości. (sorka za jakoś foty).
Na zdjęciu jeszcze zawias wersja letnia.
Z uwagi na to iż liczę iż zima w tym roku jeszcze wróci auto dostało również zawias zimowy czyli wysokość OEM.
Niektórzy rok temu zarzucali że zimowy setup to najbrzydsza felga jaka została wyprodukowana przez Audi (choć swoją drogą fajnie się na niej lata bo jest lekka) to na pohybel tym maruderom w tym roku wpadł nowy setup od kolegi witek88 czyli S2kowe szesnastki które dostały trochę nowego makijażu.
i już na aucie z zawiasem OEM
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
. Lepsze takie jeżdżące B4 niż 5 projektów pod domem na kołkach. buehehehehehheduo pisze:a dla mnie jak zwykle białe koło jest dresiarskie
A tak serio do czerwonego mi jakoś białe koło wygląda jakoś tak estetycznie. Tym bardziej na zimę do latania.
GSF, kuba411vm, Przemas80, Tighe, irekkstan, hexman, dzięki za przychylne opinie.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
jak to 5 ? a co z reszta ? poza tym żadne nie stoi na kołkach no, ale byłeś widziałeś .. <ok> to nie ja trzymam quattro zimą na parkingu, a jeżdzę seicentem :mrgreen: :mrgreen:eSPe pisze:. Lepsze takie jeżdżące B4 niż 5 projektów pod domem na kołkach. buehehehehehheduo pisze:a dla mnie jak zwykle białe koło jest dresiarskie
:mrgreen: