Vag Nysa 07-08.06.2014
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
sie gryzo wieśnioki :lol:
Kolczat ja wiem, że Ty masz diesla i na dodatek blisko :mrgreen: ja mam kawałek dalej i trochę droższe paliwo i autko bardziej paliwożerne :mrgreen: Mimo wszystko - wysłałem zgłoszenie, jak 'bedo' pieniądzory to przyjadę <ok> stanę se gdzieś tam koło Was a może koło b2 - a może w jeziorze - na ostatniej fajnie się kąpało, hue hue :mrgreen:
Kolczat ja wiem, że Ty masz diesla i na dodatek blisko :mrgreen: ja mam kawałek dalej i trochę droższe paliwo i autko bardziej paliwożerne :mrgreen: Mimo wszystko - wysłałem zgłoszenie, jak 'bedo' pieniądzory to przyjadę <ok> stanę se gdzieś tam koło Was a może koło b2 - a może w jeziorze - na ostatniej fajnie się kąpało, hue hue :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
delik ale czym Ty się chłopie przejmujesz - co drugie auto na każdym forum to ulep jakich by się van gogh nie powstydzil - aż wstyd się przyznaćdelik pisze:bede napewno obiecalem sobie to !!!!! a z dalsza czescia tego komenta to OSTRO pojechales buhahahah ulep jakich malo, wielu sie rozczaruje ;Djuba pisze:Delik będziesz na 100%? Muszę obczaić twoje auto, jak dla mnie najlepszy sedan w Polsce
kto jeszcze sie wybiera?
<mikolaj>
Do zobaczenia na VIII VAG Nysa
Twój numer : B315 <mikolaj>
a podobno nie bylo miejscowek - a wczoraj wysłałem zgłoszenie... ;P